nikako da pogode

Bilo je isto i kad su se vratili iz Nigerije: Reakcije na "lažnu kraljevsku turneju" posramile su Megan Markl i Harija

1

Megan Markl i Hari proveli su 4 dana u Kolumbiji, ali ponovo su uspeli da navuku gnev i dobiju razne kritike.

Hari i Megan nastavili su sa turnejom koja nalikuje na kraljevsku, ali formalno tone može biti
Hari i Megan nastavili su sa turnejom koja nalikuje na kraljevsku, ali formalno tone može bitifoto: EPA-EFE/Carlos Ortega

Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl i princ Hari otišli su na turneju po Kolumbiji, iako su zvanično odstupili sa svojih kraljevskih dužnosti. Međutim, izgleda da Saseksovi i dalje idu u posete nalik onima koje su obavljali dok su još uvek bili deo kraljevske porodice u smislu formalne podele radnih obaveza.

 

Kraljevski par došao je na poziv potpredsednice Kolumbije Fransije Markez, a njihov boravak u Južnoj Americi, koji je bio pod budnim okom javnosti, ima sve odlike kraljevske turneje, na koje oni ne mogu da idu formalno jer više nisu radni članovi kraljevske porodice.

 

Megan je priredila neke sjajne autfite i pokazala da je, po pitanju stila,  zaista nepogrešiva, ali čitava njihova poseta dobila je mešane komentare i većina njih je zasnovana na kritikama.

 

Naime, nakon četiri dana boravka u Kolumbiji, par je dobio pregršt kritika zbog "imitacije kraljevske turneje".

 

Kako je rekao izvor za OK! Magazin, ovo putovanje je trebalo da im pomogne da "podignu svoj društveni status u Holivudu",  ali umesto toga je par koji živi u Montesitu posramljen zbog reakcija koje su izazvali.

 

1 / 9 Foto: EPA-EFE/ERNESTO GUZMAN

 

I Megan i Hari idu na turneje jer vole to što rade i u tome su najviše i uživali dok su imali radne obaveze u kraljevskoj porodici. Ipak, ostali su posramljeni zbog žustrih reakcija, posebno jer su slične komentare iskusili i kad su se vratili iz Nigerije.

 

—  Oni hoće da dignu svest o problemima s kojima se ova zemlja suočava, a uz to i znaju da im ovakva putovanja podižu status u Holivudu i pomažu njihovom brendu. Ne žele da prestanu da to rade, ali nisu sigurni kako da ponovo osvoje srca ljudi — navodi se.
 

Par je optužen i da je ovu zemlju "koštao" 1,5 miliona funti samo za obezbeđenje, ali je El Pais izvestio da je ministarstvo zemlje istaklo da su Saseksovi sami finansirali put uz pomoć internacionalnih agencija.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

BBC povukao podkast o princu Hariju i Megan Markl!

 

makonda-tracker