konačno istina

Nije u pitanju to što su članovi kraljevske porodice: Otkriven pravi razlog zašto je Megan Markl pozvana u Kolumbiju

2

Dok Megan i Hari uživaju u Kolumbiji mnogi se pitaju zbog čega su zapravo pozvani da idu u zvaničnu posetu ovoj zemlji kad više ne obavljaju kraljevske dužnosti 

foto: Mario Castillo/GTRES/Shutterstoc / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: Mario Castillo/GTRES/Shutterstoc / Shutterstock Editorial / Profimedia

Vojvotkinja od Saseksa, Megan Markl i princ Hari otišli su na turneju po Kolumbiji u četvrtak i od tada mediji ne prestaju da pričaju o njima. Mnoge je iznerviralo to što se par ponaša kao da je i dalje deo kraljevske porodice, ali oni ne mare zbog toga.

 

Ipak, kako bi otklonio sve nedoumice tim povodom je odlučio da se oglasi i sam vrh vlasti u Kolumbiji. Naime, potpredsednik te zemlje otkrio je pravi razlog njihovog poziva.


Životna priča Megan Markl u dokumentarnim serijama koje su snimljene o njoj i princu Hariju na Netfliku, Hari i Megan, bila je okidač za poziv bračnog para u Kolumbiju, rekao je potpredsednik zemlje.

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, na poziv Frencis Markes, doputovali su u četvrtak u Kolumbiju u svoju prvu posetu toj južnoameričkoj zemlji, kako bi promovisali mentalno zdravlje mladih i istakli načine za borbu protiv maltretiranja putem interneta.

 

Hari i Megan prisustvovali su nizu događaja prvog i drugog dana njihove kvazi-kraljevske turneje, uključujući pozorišnu predstavu u Bogoti, posetu školi u gradu Santa Fe i posetu inkluzivnom rehabilitacionom centru za veterane.

1 / 13 Foto: ˇdehoy! Agency / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Tokom konferencije za novinare prvog dana turneje, gospođa Markes, prva crnkinja u zemlji koja je bila na poziciji potpredsednika, otkrila je razloge za poziv para.

 

- Kako sam upoznala Megan i Harija? Prvi put sam ih upoznala preko medija, gledala sam Netflik seriju o njihovim životima i njihovoj priči, koja me je duboko dirnula. To me je motivisalo da kažem: 'Ovo je žena koja zaslužuje da poseti našu zemlju i podeli svoju priču' i nesumnjivo, njena poseta će ojačati toliko žena širom sveta - objasnila je ona u zvaničnom obraćanju pred okupljenim medijima.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Da li je princ Hari glup ili bezbrazan?

 

makonda-tracker