učimo od najboljih

3 moćne suknje Megan Markl ne mogu da izađu iz mode: Za Kolumbiju je čuvala tajno oružje koje vredi kopirati ovog leta

0

Supruga princa Harija prava je modna inspiracija u svakoj prilici, a tokom boravka u Kolumbiji svoj uobičajeno izvanredan stil "začinila" je dezenima koji magnetski privlače pogled.

Princ Hari i Megan Markl oduševili su Kolumbijce
Princ Hari i Megan Markl oduševili su Kolumbijcefoto: EPA-EFE/ERNESTO GUZMAN

Princ Hari i Megan Markl, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, ovih dana su među glavnim temama kada je u pitanju svet poznatih zbog njihove četvorodnevne posete Kolumbiji.


Kraljevski par došao je na poziv potpredsednice Kolumbije Fransije Markez, a njihov boravak u Južnoj Americi ima sve odlike kraljevske turneje, na koje oni ne mogu da idu formalno jer više nisu radni članovi kraljevske porodice.


U svakom slučaju, Hari i Megan su oduševili Kolumbijce u svim javnim pojavljivanjima, a za modne sladokusce vojvotkinja je pripremila niz nezaboravnih modnih kombinacija.

1 / 8 Foto: Handout / AFP / Profimedia

Videli smo je u više fantastičnih modnih izdanja, a supruga princa Harija u više navrata je odlučila da kombinuje suknje kakve su idealan izbor za svečane prilike u vrelim letnjim danima.


Najpre je ponela belu suknju na preklop koju potpisuje Huan de Dios, model ukrašen decentnim maslinasozelenim cvetovima, u kombinaciji s belom klasičnom košuljom, inače omiljenim praktičnim komadom Megan Markl.

 

Princ Hari i Megan Markl u 4-dnevnoj poseti Kolumbiji
Princ Hari i Megan Markl u 4-dnevnoj poseti Kolumbijifoto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Tome je dodala Jimmy Choo papuče niske štikle i smaragdne minđuše.


Potom je odabrala komplet kolumbijske dizajnerke Johane Ortiz koji čine duboka maksi-suknja i top s bretelama koji su inspirisanim mornarskim stilom i krase ih pruge.

 

Princ Hari i Megan Markl u 4-dnevnoj poseti Kolumbiji
Princ Hari i Megan Markl u 4-dnevnoj poseti Kolumbijifoto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Posetu Kolumbiji princ Hari i Megan Markl iskoristili su da prisustvuju Forumu Afro Women and Power, a tada je vojvotkinja uz belu košulju bez rukava nosila midi-suknju Silvije Čerasi nazvanu Blair koja ima nenapadan sirena-kroj i efektan, raznobojni cvetni dezen.

1 / 5 Foto: EPA-EFE/ERNESTO GUZMAN

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Iskustvo poznatog telohranitelja s princem Harijem

 

makonda-tracker