pravo parče raja

Kukali da nemaju novca, a ovako izgleda njihov dom: Zavirite u kuću u kojoj pate princ Hari i Megan Markl

0

Njihova kuća predstavlja savršen spoj rustike i "old money" estetike.

Megan i Hari žalili su se nakon što ih je kraljevska porodici u potpunosti finansijski odsekla
Megan i Hari žalili su se nakon što ih je kraljevska porodici u potpunosti finansijski odseklafoto: CBS / Planet / Profimedia

Odluka princa Harija da zajedno sa suprugom Megan Markl odstupi sa svih zvaničnih funkcija i napusti Britaniju radi povučenog života u Sjedinjenim Američkim Državama šokirala je svet.

 

Pre nešto više od 4 godine princ je presekao i za svoju decu odabrao okruženje potpuno drugačije od onog u kakvom je on odrastao.

 

Ipak, slavni par se na ovom putu osamostaljenja našao u nedaćama kakve nisu mogli ni da sanjaju; kraljevska porodica u potpunosti ih je finansijski odsekla i prepustila sebi samima. 

 

Kao stalni članovi britanske kraljevske porodice na funkcijama, Megan i Hari imali su zagarantovana primanja, kao i privatno obezbeđenje koje ih je pratilo u stopu.

 

Sve to se promenilo početkom 2020. godine kada je par odlučio da svoj život promeni iz korena i porodično gnezdo svije preko okeana, u Kaliforniji.

 

Istina je da im nije bilo pravo, pa su se čak nekoliko puta i javno požalili na svoju "nezavidnu" novčanu situaciju kojoj se nisu nadali.

 

Interesantno je to što je njihov ekskluzivni intervju sa Oprom Vinfri, u kom su po prvi put govorili o napuptanju kraljevske porodice i usput zakukali zbog novonastale situacije, održan upravo u njihovom novom američkom domu koji je sve samo ne skroman.

 

Čuveni intervju Megan i Harija izazvao je veliki skandal u Britaniji
Čuveni intervju Megan i Harija izazvao je veliki skandal u Britanijifoto: CBS / Ferrari / Profimedia

Da stvar bude još zanimljivija, odbegli kraljevski par poveo je čuvenu voditeljku u obilazak nepreglednog imanja vrednog 11 miliona dolara, koje je Vinfrijevu ostavilo bez teksta. 

 

Skupoceni kompleks izgrađen je 2003. godine, a sadrži kućicu za čaj sa malim bazenom, dečiju kolibu i igralište, bajkoviti vrt sa ružama i glavni bazen okružen maslinama i ukrasnim drvećem dopremljenim iz Italije.

 

Veliki teniski teren i prostrana gostinska kuća takođe se mogu pronaći na ovom imanju, nešto dalje od glavne vile koja odiše prefinjenošću i luksuzom.

 

Ušuškani dom u Santa Barbari nudi komfor čak 9 spavaćih soba i 7 kupatila, uređenih u kantri stilu kojim dominiraju ručno izrađeni detalji od punog drveta.

 

Pored toga, ova kuća ima i biblioteku, teretanu, saunu, kućni bioskop, sobu za zabavu i lift.

 

1 / 8 Foto: Movoto / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

 

Megan i Hari dosta vremena provode u kancelariji koja je pravi mali raj, a ono što se u njoj posebno izdvaja jesu veliki mermerni sto i visoki kamin koji odišu rustičnim i luksuznim stilom.

 

@cristinanainglaterra Inside Prince Harry and Meghan Markle's rustic home office: Couple show off decor - including a gold telescope, giant jute rug and 'I love you California picture' - in Heart Of Invictus documentary#princeharry #meghanmarkle #royalfamily #royalfans #harryandmeghannetflix #harryandmeghan #fyp ♬ Glory Box - Portishead

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?

 

makonda-tracker