ima svoje strategije

Iskoristila je svoju decu i – uspela! Moćna tajna Kejt Midlton koju Megan Markl ne primenjuje vrlo je jednostavna

0

Princeza od Velsa se po mnogočemu razliku od vojvotkinje od Saseksa, a jedan kraljevski biograf tvrdi da je Kejt Midlton uz pomoć svoje dece uspela u nečemu što Megan Markl nikako ne polazi za rukom.

Kejt Midlton i Megan Markl na Vimbldonu pre nekoliko godina
Kejt Midlton i Megan Markl na Vimbldonu pre nekoliko godinafoto: EPA / NIC BOTHMA

Kejt Midlton, princeza od Velsa i supruga prestolonaslednika britanskog trona princa Vilijama, jedna od najvoljenijih – možda i omiljena – članica kraljevske porodice, prema svim anketama proteklih godina.


Ne samo što Britanci i svetska javnost obožavaju buduću kraljicu nego je i unutar Palate izuzetno cene, a poznato je da ona ima fenomenalan odnos sa svojim svekrom kraljem Čarlsom III.


To, naravno, nije stiglo preko noći već jer Kejt godinama negovala svoje prijateljstvo sa ocem njenog supruga, a kraljevski biograf Robert Džobson ističe da joj u tome značajno pomaže strategija koju Megan Markl ne primenjuje.

Naime, Džobson tvrdi da Kejt Midlton koristi svoju decu – princa Džordža, princezu Šarlot i princa Luija – da dobije dodatne poene kod kralja u odnosu na svoju omraženu jetrvu Megan, vojvotkinju od Saseksa i suprugu princa Harija.

 

Kejt Midlton i kralj Čarls III oduvek imaju izvanredan odnos
Kejt Midlton i kralj Čarls III oduvek imaju izvanredan odnosfoto: EPA-EFE/VICKIE FLORES

On je u razgovoru za GB News istakao da Čarls ceni, naročito tokom svoje i Kejtine borbe protiv raka, to što ima pristup svojim unucima i može da ih viđa kad god želi. Kejt je opisao kao "voljenu snahu" i "odanu i posvećenu službenicu Krune".


On je naziva svojom voljenom snahom i ceni to što može da bude sa svojim unucima uvek kad poželi – kaže Džoson. – Poštuje činjenicu da mu je tako lojalna i posvećena službenica Krune, što je pokazao i počastima koje joj je pružio, a to se može videti i u svakoj njihovoj javnoj interakciji.


Poznato je da Čarls ima ograničen pristup princu Arčiju i princezi Lilibet, deci princa Harija i Megan Markl, koji žive u Americi i koje nije video otkako su bili bebe. Navodno sada ima priliku da ih viđa samo putem video-poziva, a nedavno se pisalo da je kralj razmišljao da otputuje u SAD kako bi proveo neko vreme s njima.

 

Prinčevi Džordž i Lui i princeza Šarlot u kočiji
Prinčevi Džordž i Lui i princeza Šarlot u kočijifoto: EPA-EFE/DAVID CLIFF

Hari i Megan, s druge strane, ne žele da dolaze porodično na Ostrvo jer princ strahuje da bi njegova supruga mogla da bude napadnuta zbog laži koje o njoj pišu tabloidi.


Da li je to nož ili kiselina, šta god, to su stvari koje me iskreno brinu. To je jedan od razloga zašto ne želim da vratim svoju suprugu u ovu državu – kaže princ Hari. – Još uvek je opasno, sve što je potrebno je jedan usamljenik, jedna osoba koja čita ove stvari, koja bi mogla da deluje na osnovu toga što je pročitala.

 

BONUS VIDEO

Šta je Čarls rekao Vilijamu tokom krunisanja?

 

makonda-tracker