Uvek u trendu

3 modna predloga Megan Markl prava su inspiracija za poslovni stil tokom vrelog avgusta – ultimativni spoj šik & udobnog

0

Iscepali smo stranicu iz modne knjige Megan Markl i pronašli čak tri autfita koji su prava inspiracija za sofisticiran poslovni stil tokom avgusta.

Megan Markl jedna je od najbolje odevenih žena na svetu
Megan Markl jedna je od najbolje odevenih žena na svetufoto: EPA-EFE/CHRISTOPHER NEUNDORF

Princ Hari i Megan Markl trenutno borave u Bogoti, a ovo predstavlja nešto najsličnije zvaničnim posetama koje su obavljali dok nisu odstupili da svojih dužnosti vojvode i vojvotkinje od Saseksa.

 

Dok su putovali kao predstavnici britanske kraljevske porodice Marklova je još tada pokazala svoj istančan i nepogrešiv osećaj za modu.

 

Tokom aktuelne posete Kolumbiji nekadašnja glumica za dan promeni čak i do nekoliko odevnih kombinacija, a poslednje tri koje je ponela prava su letnja inspiracija.

 

1. Bezvremenski & ženstveno

 

Megan može poslužiti kao sjajna inspiracija za letnji poslovni stil
Megan može poslužiti kao sjajna inspiracija za letnji poslovni stilfoto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Obična bela košulja komad je koji svaka dama treba imati u svom garderoberu – nikada ne izlazi iz mode, a lako se kombinuje i nosi u različitim prilikama. 

 

Ovaj vanvremenski model italijanske modne kuće Giuliva Heritage Megan je upasala u suknju visokog struka na preklop, iza koje stoji lokalni kolumbijski brend Juan de Dios.

 

Meganina suknja prava je oda ženstvenosti
Meganina suknja prava je oda ženstvenostifoto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Suknja laganog i ženstvenog kroja dozvoljava koži da diše i idealna je za avgustovske vrućine, a njen midi-kroj savršeno odgovara i formalnijim prilikama.

 

Ceo look Marklova je začinila braon Jimmy Choo sandalama na potpeticu, kao i luksuznim satom i narukvicom brenda Cartier.

 

2. Klasika sa kojom nema greške

 

Duga crna haljina uvek je sjajan izbor
Duga crna haljina uvek je sjajan izborfoto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Dugačka crna haljina ležernog kroja ukrašena nenametljivim ornamentima nalik mornarskim konopcima u bež boji savršen je letnji komad. Razigranog i lepršavog dizajna, ova kreacija sa mašnom poviše dekoltea odražava nešto opušteniji boho-stil u kombinaciji sa odgovarajućim nakitom.

 

Megan i Hari veoma su aktivni tokom svog boravka u Kolumbiji
Megan i Hari veoma su aktivni tokom svog boravka u Kolumbijifoto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

 

3. Jedan statement piece menja sve

 

Bela je najbolja boja za letnje dane
Bela je najbolja boja za letnje danefoto: RAUL ARBOLEDA / AFP / Profimedia

All white look sačinjen od lagane midi suknje i obične bele majice zatvorenog tipa Megam je standardno upotpunila nakitom i naočarama za sunce, ali jedan aksesoar bio je dovoljan da promeni ceo autfit i da mu notu zanimljive prefinjenosti.

 

U pitanju je klasični mali šešir prljavobele boje ukrašen jednostavnom crnom trakom, kakav nose samo elegantne dame.

 

Hari i Megan znaju kako se obući udobno i lepo
Hari i Megan znaju kako se obući udobno i lepofoto: RAUL ARBOLEDA / AFP / Profimedia

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Ne kupujte da biste bacili!

 

makonda-tracker