novi raskol na pomolu

Megan Markl i Viktorija Bekam na pragu novog (i žestokog) sukoba, a vojvotkinjin ego će sigurno biti povređen

0

Iako su nekad bie prijateljice, Megan Markl i Viktorija Bekam danas su u lošim odnosima i na pragu još jednog raskola.

Megan Markl nije toliko zablistala na Netfliksu sa svojim projektima kako je to možda bilo očekivano
Megan Markl nije toliko zablistala na Netfliksu sa svojim projektima kako je to možda bilo očekivanofoto: EPA-EFE/Carlos Ortega

Netfliks je objavio vest o novoj dokumentarnoj seriji Viktorije Bekam, za koju se smatra da će podgrejati rivalstvo između Poš Spajs i Megan Markl, njene nekadašnje prijateljice.

 

Kolaboracija Viktorije Bekam Netfliksa doneće velike novitete i energiju, a s Netfliksovog kanala navode da im Viktorija donosi modu i lepotu biznisa! 

 

Serija će govoriti o Viktorijinom putu ka kreativnoj direktorki sopstvenog brenda, a još uveknije dat nijedan datum koji bismo mogli da očekujemo.

 

Nije nemoguće da se dve nekadašnje prijateljice nađu u raskolu oko rejtinga, s obzirom na to da Hari i Megan rade trenutno na dvema novim serijama za Netfliks, od kojih će jedna "slaviti radost kuvanja, baštovanstva, zabave i prijateljstva", a druga će biti snimana na prestižnom šampionatu.

Pošto se Viktorija priključila Netfliksovoj porodici, to bi mogao biti udarac za Megan, čiji prethodni projekti na Netfliksu nisu imali više od mlakog prijema i nisu bili nominovani za Emi nagradu.

 

S druge strane, Bekamovi su do sada dobili 5 nominacija.

 

Saseksovi nisu postigli uspeh na Netfliksu kao Bekamovi
Saseksovi nisu postigli uspeh na Netfliksu kao Bekamovifoto: Netflix / Planet / Profimedia

Prvi dokumentarac Saseksovih nije bio dobro prihvaćen kod kritike, a drugi nije dospeo ni u top 100 šouova u tom momentu i bio je još kritikovaniji nego prvi.

 

Odnos Megan Markl i Viktorije Bekam

 

Autor Tom Bauer objavio je knjigu o njihovom životu, nazvanu "Kuća Bekamovih", u kojoj iznosi brojne interesantne i nepotvrđene detalje o dinamici ovog para, životu njihove porodice, odnosima s drugim poznatim ličnostima...

 

Viktorija Bekam je bila Meganina prijateljica pre njene udaje za Harija, ali odnos je kasnije krenuo nizbrdo
Viktorija Bekam je bila Meganina prijateljica pre njene udaje za Harija, ali odnos je kasnije krenuo nizbrdofoto: EPA-EFE/Julio Munoz

Kako se navodi u "Kući Bekamovih", nakon što se Megan udala za princa Harija i postala članica britanske kraljevske porodice, svesna da će biti fotografisana iz dana u dan, izrazila je želju da nosi odeću i torbe koje potpisuje Viktorija Bekam. Ona je navodno pitala suprugu Dejvida Bekama da joj besplatno da sve što joj treba, a Viktorija je to – odbila.

 

Ovaj autor takođe navodi da je Megan "iziritiralo" kad je shvatila da Viktorija ima više novca od nje, ali i da su imale jako malo toga zajedničkog kada su se upoznale.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

BBC povukao podkast o princu Hariju i Megan Markl!

 

makonda-tracker