"to bi stvarno izgledalo loše!"

"Više svedoka kaže da ju je VIDELO": Novi trač o Kejt Midlton koji je Palata požurila da ućutka i dalje se širi

0

U danima pre nego što se princeza od Velsa konačno pojavila u javnosti, pojavili su se navodi da je ona viđena na neočekivanom mestu, a Kensingtonska palata odmah je to demantovala. Ipak, mnogi veruju da nije isključeno da je supruga princa Vilijama zaista potražila spas daleko od Britanije...

Princ Vilijam i Kejt Midlton na Pozdravu bojama
Princ Vilijam i Kejt Midlton na Pozdravu bojamafoto: Doug Peters / PA Images / Profimedia

Posle šest meseci spekulacija, teorija zavere i apsolutne histerije u medijima i na društvenim mrežama, Kejt Midlton pojavila se u javnosti prošle subote.


Princeza od Velsa prisustvovala je Pozdravu bojama (eng. Trooping the Colour), paradi kojom se zvanično obeležava rođendan kralja Čarlsa, a pred svetom je prošetala lepša nego ikad.


To je odlična vest koja stiže u trenutku kada su svi bili zabrinuti za stanje supruge princa Vilijama, koje se mesecima, prema njenom saopštenju, bori protiv raka i ide na hemioterapiju, a pred njom je još nekoliko meseci terapija.

Kako pišu američki mediji, u danima pred njeno ponovno pojavljivanje u javnosti, pojavile su se na Reddit-u glasine da je princeza od Velsa viđena u Hjustonu, pa se pričalo da je ona otišla na lečenje u Ameriku.

1 / 7 Foto: JUSTIN TALLIS / AFP / Profimedia

Kensingtonska palata nije potvrdila ovaj trač, pa se ne ne može sa sigurnošću tvrditi je li buduća kraljica Britanije otišla na lečenje u Teksas.
Međutim, izvor magazina Life & Style pričao je o toj mogućnosti kao o nečemu u šta može da se poveruje.


Postoji više svedoka koji kažu da su je videli u Teksasu – tvrdi anonimna osoba. – Veruje se da leti tamo-vamo radi tajnog lečenja karcinoma.


Hjuston je poznat po čuvenom Centru za rak MD Anderson, a portal SheKnows piše da ima smisla da javne ličnosti poput princeze od Velsa traže najbolju opciju za lečenje, ali postoji jedan važan aspekt – izlazak iz sistema NHS, odnosno britanske Nacionalne zdravstvene službe.

 

Prva fotografija Kejt Midlton na nekom zvaničnom događaju posle šest i po meseci
Prva fotografija Kejt Midlton na nekom zvaničnom događaju posle šest i po mesecifoto: HENRY NICHOLLS / AFP / Profimedia

Kejt Midlton je pokroviteljka mnogih ustanova na Ostrvu, a među njima je i dobrotvorna organizacija NHS Charities Together, koja podržava rad Nacionalne zdravstvene službe i bila je vrlo glasna tokom pandemije kovida.


Izvor ističe da bi "zaista izgledalo loše" ako bi se potvrdilo da je princeza od Velsa išla u Ameriku na lečenje.

To bi sugerisalo da nega koju "obični" Britanci dobijaju nije dovoljna za princezu, koja je dovoljno bogata da sebi priušti bolje lekare – kaže izvor. – Ali istina je da će princ Vilijam platiti bilo koju sumu kako bi se pobrinuo da joj bude bolje.


Da li se Kejt Midlton leči u Americi?


Kensingtonska palata je glasinu o lečenju Kejt Midlton u Teksasu koju je preneo Houston Chronicle opisala kao "lažnu" i jasno istakla da se princeza od Velsa ne leči u pomenutoj ustanovi.

 

Kejt Midlton, princeza od Velsa, pojavila se na Pozdravu bojama posle šest i po meseci odsustva iz javnog života
Kejt Midlton, princeza od Velsa, pojavila se na Pozdravu bojama posle šest i po meseci odsustva iz javnog životafoto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

To ne znači da nije mogla biti tamo ranije ili da neće posetiti druge specijaliste u Americi. Očigledno, to ne bi bilo nešto što bi potvrdili, iz brojnih razloga – kaže izvor.


Predstavnik bolnice nije mogao ni da potvrdi ni da demantuje zbog zakona o privatnosti.


She Knows piše da je moguće da je supruga princa Vilijama posetila SAD, ali da joj usluge tamošnjih lekara možda više neće biti potrebne, nakon izveštaja da je napredovala u lečenju. U svakom slučaju, fanovi britanske kraljevske porodice možda nikada neće saznati istinu jer nijedan dokaz u vidu fotografije ne postoji.

 

Pogledajte snimak s Pozdrava bojama koji su princ Vilijam i Kejt Midlton podelili na svom zvaničnom kanalu na platformi YouTube.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Šta je Čarls rekao Vilijamu u trenutku kada ga je prestolonaslednik poljubio?

 

makonda-tracker