kraljevske turbulencije

Rešena još jedna MISTERIJA: I roditelji Kejt Midlton konačno viđeni u javnosti, a o njenoj majci se pisalo – SVAŠTA

0

Nedavno su se na društvenim mrežama pojavile tvrdnje o Kerol Midlton, majci princeze od Velsa, koje mediji na Ostrvu nisu preneli, a koje su izazvale veliku zabrinutost za porodicu Midlton. Prvi put nakon svega i početka borbe njihove ćerke protiv raka, Majkl i Kerol rešili su da izađu u javnost.

Majkl i Kerol Midlton na Rojal Askotu
Majkl i Kerol Midlton na Rojal Askotufoto: BENJAMIN CREMEL / AFP / Profimedia

Kejt Midlton, princeza od Velsa, pojavila se proteklog vikenda u javnosti prvi put nakon šest i po meseci, a s njom su, pored sina Džordža, bili i ćerka Šarlot i sin Lui, koji su, takođe, sve to vreme odsustvovali iz javnog života.


Već neko vreme spekuliše se šta se dešava s roditeljima Kejt Midlton, koji se ni sami nisu pojavljivali nigde proteklih meseci, otkako je supruga princa Vilijama saopštila da boluje od raka.


Međutim, odmah nakon princezinog izlaska u javnost na Pozdravu bojama, i Midltonovi su odlučili da se pojave pred svetom.

Kerol i Majkl Midlton danas su viđeni na konjičkim trkama Rojal Askot, a bili su veoma elegantni i odlično raspoloženi. Kako se to očekuje na ovakvom događaju, Kerol, majka Kejt Midlton, izgledala je vrlo otmeno u cvetnoj haljini brenda Self-Portrait i s damskim fascinatorom, dok je Majkl Midlton nosio frak i cilindar.

 

Roditelji Kejt Midlton pojavili su se u javnosti nakon više meseci
Roditelji Kejt Midlton pojavili su se u javnosti nakon više mesecifoto: David Hartley / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kako su pisali mediji, roditelji su velika podrška Kejt Midlton tokom lečenja raka i "preventivne hemioterapije" kojoj se podvrgla, a pisalo se i da Kerol provodi mnogo vremena u Vindzoru, gde se princeza od Velsa leči u privatnosti svog doma.

 

Ona je navodno u međuvremenu fotografisana samo jednom, a u pitanju je sada već čuvena paparaco fotografija Kejt Midlton u automobilu s majkom za koju nikada nije potvrđeno da je autentična i koju britanski mediji nisu objavili.

Nakon toga se pisalo da su Kerol i Majkl Midlton viđeni u jednom pabu sa zetom princem Vilijamom, ali niko od prisutnih ih nije fotografisao, dok se Midltonovi nisu pojavljivali ni na zvaničnim događajima. Nedavno su se na društvenim mrežama pojavile tvrdnje da je Kerol doživela saobraćajnu nesreću, o čemu mediji nisu izveštavali, a porodica nije komentarisala tračeve. Ipak, kako Kejtine majke nije bilo u javnosti, mnogi su poverovali da se krije istina o njenom stanju.

 

Kerol Midlton se nije u prošlosti često oglašavala za medije, a u intervjuu koji je dala za Sheer Luxe pre dve godine podelila je koji je najvažniji savet za sve roditelje, pa i za njenu ćerku Kejt, koja je mama troje dece.

 

Kerol Midlton ima vrlo blizak odnos sa svojom ćerkom Kejt
Kerol Midlton ima vrlo blizak odnos sa svojom ćerkom Kejtfoto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Kako je ona objasnila, savetuje majkama i očevima da "prihvate pomoć kada im se nudi", kao i da se "okruže dobrim timom kojem veruju". Poznato je da ona često provodi vreme sa svojim unucima, koje ima zahvaljujući Kejt, njenoj mlađoj sestri Pipi i bratu Džejmsu.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

"Čarls će morati da vlada još dugo"

 

makonda-tracker