ima posebno značenje

Dobro pogledajte povratničko izdanje Kejt Midlton: Svaki detalj je tu s razlogom i nosi princezinu TAJNU PORUKU svetu

0

Supruga princa Vilijama konačno se pojavila nakon šest i po meseci, i to na ceremoniji Pozdrav bojama u Londonu, a njena teška višemesečna borba ne vidi se na njoj

Kejt Midlton izgleda zanosno u svom prvom pojavljivanju od decembra 2023.
Kejt Midlton izgleda zanosno u svom prvom pojavljivanju od decembra 2023.foto: JUSTIN TALLIS / AFP / Profimedia

Kejt Midlton, princeza od Velsa, pojavila se danas u javnosti prvi put nakon šest i po meseci pauze.


Kao što je juče najavila u emotivnom pismu javnosti, supruga princa Vilijama odlučila je da prisustvuje Pozdravu bojama (eng. Trooping the Colour), tradicionalnoj i zvaničnoj proslavi rođendana kralja Čarlsa III.


Kejt je stigla na paradu u automobilu u društvu svog supruga princa Vilijama i njihove dece princa Džordža, princeze Šarlot i princa Luija, a potom je porodica prešla u kočiju, kojom je obišla londonske ulice, i stigla u Bakingemsku palatu.

Princeza od Velsa izgledala je uobičajeno zanosno i demantovala glasine da je u težem stanju nego što Kensingtonska palata priznaje, a hemioterapija i borba protiv teške bolesti nisu mnogo uticale na njen izgled. Kejt je, kao i uvek, bila odevena sa stilom, a za ovu priliku vratila se svojim modnim osnovama.

1 / 5 Foto: James Manning / PA Images / Profimedia

Otkako je postala supruga princa Vilijama, pisalo se da je princeza od Velsa zaljubljenica u stil dizajnerke Dženi Pekam i da je ona njena omiljena dizajnerka, ali u poslednje vreme nije tako često nosila njene kreacije.

 

Kejt Midlton prisustvuje Pozdravu bojama u Londonu
Kejt Midlton prisustvuje Pozdravu bojama u Londonufoto: James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Sada je, međutim, odlučila da ponovo ponese haljinu koje su joj obezbedile mesto na listama najbolje odevenih žena planete još pre više 13 godina, kada je ušla u kraljevsku porodicu. Njen izbor bila je bela haljina modne kuće Jenny Packham, koja ima crni porub na zatvorenom okovratniku, duge rukave i efektnu crno-belu mašnu ispod vrata.

 

Kejt Midlton vratila se u javnost
Kejt Midlton vratila se u javnostfoto: James Manning / PA Images / Profimedia

To nije jedini modni povratak Kejt Midlton na njenom povratku u javnosti posle duge pauze – ponovo je ponela i fascinator koji nosi potpis brenda Philip Treacy, čije modele je uvek nosila u najvažnijim prilikama u prošlosti a odlučila se za asimetričan i nakrivljen model koji ističe lepotu njenog lica.

 

Kejt Midlton ne dolazi na Pozdrav bojama bez fascinatora
Kejt Midlton ne dolazi na Pozdrav bojama bez fascinatorafoto: Victoria Jones / Shutterstock Editorial / Profimedia


Supruga princa Vilijama svemu je dodala biserne minđuše s 18-karatnim zlatom juvelirske kuće Cassandra Goad, koje je ranije nosila u više prilika, kao i broš kojim je dala omaž Irskoj gardi, čija je princeza od Velsa pukovnica.

 

Tu su i pouzdane bele salonke brenda Jimmy Choo, kožne cipele s tankim i visokim štiklama, koje je princeza nosila u mnogim prilikama.

 

Kejt Midlton sa svojom decom ispred Bakingemske palate
Kejt Midlton sa svojom decom ispred Bakingemske palatefoto: James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

Sve je poznato, u njenom prepoznatljivom stilu i tako kraljevski da je jasna Kejtina poruka – vraća se i sve će biti kao pre!

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Heraldičar Grujić: Princ Vilijam sasvim drugačije shvata vladavinu

 

makonda-tracker