pozdrav bojama

I PRINCEZE to rade! Simpatičan momenat Kejt Midlton i princeze Šarlot koji je promakao i Britancima

0

Kejt Midlton i princeza Šarlot blistale su na paradi Pozdrav bojama, a jedan zanimljiv trenutak mnogi nisu zapazili.

Kejt Midlton s decom u kočiji
Kejt Midlton s decom u kočijifoto: HENRY NICHOLLS / AFP / Profimedia

Princeza od Velsa Kejt Midlton nedavno je imala svoje prvo javno pojavljivanje u poslednjih 6 i po meseci, koje je tema dana medija širom sveta, ne samo u Velikoj Britaniji.

 

Nakon iznenadne vesti da je princeza podvrgnuta operaciji, pa kasnijeg priznanja da boluje od karcinoma, Ketrin Midlton nije se pojavljivala ispred kamera, niti je pristupala izvršenju svojih poslovnih obaveza.

 

Premda se nagađalo da se neće vratiti na posao sve do kraja ove godine, princeza je rešila da se s porodicom pojavi na paradi Pozdrav bojama, kojom se svake godine tradicionalno obeležava rođendan britanskog monarha.

 

S njom su sve vreme bila i njena deca Džordž, Šarlot i Lui, koji su se s mamom prvo vozili u kočiji, a onda su viđeni na balkonu Bakingemske palate, a sve zajedno pozdravili su okupljeni u publici, dok su im oni mahali.

 

1 / 9 Foto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

 

Simpatičan momenat Kejt i Šarlot

 

Kejt (42) dobila je veliku podršku, a htela je ujedno da bude sigurna da i njena deca uživaju u lepom porodičnom danu i proslavi rođendana kralja Čarlsa.

 

Ipak, jedan simpatičan momenat promakao je mnogima, a rezultat je vremenskih uslova u Londonu tog dana.

 

Naime, kondenzacija je uticala na to da prozori u kočiji budu potpuno zamagljeni, pa su blokirali pogled porodice na masu, a i obratno.

 

I princ Lui se borio sa zamagljenim prozorima
I princ Lui se borio sa zamagljenim prozorimafoto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Kejt i njena ćerka Šarlot brzo su prionule na posao i rukom brisale prozore. Tek kada su imale jasan pogled na masu, veselo su im mahale.

 

 

Kejtino prisustvo obradovalo je mnoge jer se nagađalo da neće uspeti da se pojavi na godišnjoj paradi, a propustila je i generalnu probu iste. Ipak, uz društvo članova porodice, Kejt je hrabro kročila i pokazala da se hrabro bori s posledicama svoje bolesti.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Bata Spasojević komentarisao Kejt Midlton

 

makonda-tracker