porodična drama

U sve je upleten i POZNATI SPORTISTA: Besni fanovi ubeđeni da Megan Markl pokušava da skrene pažnju sa bolesne jetrve

3

Tenzija na relaciji Kejt Midlton – Megan Markl već odavno nije tajna. Sada fanovi misle da supruga princa Harija pokušava da bolesnoj jetrvi preotme pažnju koju dobija od javnosti.

 

Megan Markl ponovo na stubu srama
Megan Markl ponovo na stubu sramafoto: Nancy Rivera / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Princeza od Velsa, Kejt Midlton, nasekirala je javnost kada je početkom godine najavila privremeno povlačenje sa svih javnih dužnosti, usled teške borbe sa karcinomom.

 

Kako se u narodu obožavana supruga princa Vilijama dugo nije oglašavala, mnogi su to smatrali povodom za širenje različitih teorija zavere.

 

Ipak, Kejt se u subotu pojavila na tradicionalnoj ceremoniji Pozdrav bojama i time oduševila javnost, a jedan potez njene jetrve Megan Markl razbesneo je mnoge fanove.

 

Naime, supruga odmetnutog princa Harija prošlog četvrtka najavila je pokretanje novog brenda pod nazivom American Riviera Orchard (Voćnjak američke rivijere).

 

Ova kompanija baviće se proizvodnjom i prodajom džemova i ostalih namirnica na prirodnoj bazi, a jedan marketinški potez u vezi sa tim mnogi su ocenili kao "sraman i neukusan".

 

 

Istoga dana kada se dogodio dugo iščekivani povratak princeze od Velsa u javnost, blizak prijatelj Megan Markl objavio je na svom Instagram profilu fotografije džema i psećih keksića iz PR paketa brenda svoje drugarice.

 

Tako se profesionalni polo igrač Naćo Figueras našao na stubu srama, a "hejt" komentari ispod njegovih slika ne prestaju da se nižu.

 

– Sramotno je to što si uradio... tvoja reputacija je sada uništena! – bio je samo jedan od mnogih izliva besa fanova britanske kraljevske porodice.

 

Nasmejana Kejt Midlton na Pozdravu bojama
Nasmejana Kejt Midlton na Pozdravu bojamafoto: Victoria Jones / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

Ipak, ni ovo nije uspelo da baci senku na istorijski povratak omiljene britanske princeze u javni život nakon šestomesečne ilegale, pa mediji danima ne prestaju da bruje o hrabroj Kejt Midlton.

 

Buduća kraljica pokazala je izuzetnu snagu i volju svojim pojavljivanjem na službenom rođendanu kralja Čarlsa III, a mnogi kažu da nikada nije izgledala bolje.

 

 

Pogledajte kako je princeza od Velsa izgledala na subotnjoj proslavi:

 

1 / 6 Foto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

 

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

BBC povukao podkast o princu Hariju i Megan Markl!

 

 

 

 

makonda-tracker