ta scena govori mnogo

Kejt Midlton slučajno odala ISTINU O SVOM STANJU? Ovaj detalj je mnogima promakao dok su se divili njenoj snazi i lepoti

0

Mnogi su primetili da, iako se mesecima bori protiv raka i pred njom je još nekoliko meseci terapija, princeza od Velsa izgleda fenomenalno i snažno, a jedna kraljevska ekspertkinja ukazala je na potez koji mnogi nisu primetili

Kejt MIdlton na Pozdravu bojama 2024.
Kejt MIdlton na Pozdravu bojama 2024.foto: JUSTIN TALLIS / AFP / Profimedia

Princeza od Velsa Kejt Midlton, supruga princa Vilijama, pojavila se u subotu u javnosti nakon šest i po meseci odsustva iz javnog života, a o tome i dalje ne prestaje da se piše u svetskim medijima.


Buduća kraljica Velike Britanije prisustvovala je Pozdravu bojama (eng. Trooping the Colour), tradicionalnoj ceremoniji i paradi kojom se slavi zvanični rođendan kralja Čarlsa, a sve je oduševila izgledom.


Iako je, kako je otkrila, mesecima na "preventivnoj hemioterapiji" i ima pred sobom još nekoliko meseci lečenja, Kejt Midlton izgledala je, iako nešto mršavije, možda čak bolje nego ikada, zbog čega mnogi veruju da je njeno zdravstveno stanje daleko povoljnije nego što se spekulisalo.

1 / 8 Foto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Međutim, kraljevskim stručnjacima koji za britanske medije komentarišu kraljevsku porodicu ništa ne promiče, pa su tako primetili nešto na šta mnogi nisu obratili pažnju.

Princeza ima taj kvalitet koji podseća na labuda – ona nekako klizi po površini, ali mislim da ispod vode ona često "vesla" prilično snažno – kaže kraljevska ekspertkinja Kejti Nikol.


– Dugo je bila na nogama. Dogodio se trenutak kada je posmatrala paradu... I kada joj je ponuđeno da sedne, ona je to sa zahvalnošću prihvatila. To je samo malo priznanje da nije toliko jaka, nije u formi kao što je bila pre nego što je započela lečenje – napominje Nikolova.

 

Britanska kraljevska porodica na balkonu Bakingemske palate tokom Pozdrava bojama 2024.
Britanska kraljevska porodica na balkonu Bakingemske palate tokom Pozdrava bojama 2024.foto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Međutim, uprkos tome što se, prema zvaničnom saopštenju princeze, Kejt Midlton bori protiv raka, ova kraljevska komentatorka primećuje da je ona "izgledala besprekorno".


Da ne znate da se leči od raka, nikad ne biste pogodili – istakla je ona.


– Mislim da u danima poput ove subote, kada zna da su oči celog sveta uperene u nju, postoji ogromna količina preispitivanja koje će uzeti svoj danak – smatra Kejti Nikol. – Mislim da verovatno možemo da zamislimo da je posle toga imala dug i zaslužen odmor. Mislim da ne možemo očekivati da ćemo je još neko vreme videti u javnosti. Ovo će zahtevati oporavak.

 

Kejt MIdlton na Pozdravu bojama 2024.
Kejt MIdlton na Pozdravu bojama 2024.foto: James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nikolova, koja je dobro povezana s Palatom i ima svoje izvore, dodala je da "nije bilo pritiska" na Kejt Midlton da se pojavi u javnosti.


Ona je ovo stvarno želela – kaže ona i dodaje da terapija princeze od Velsa napreduje, a ona je čula da je odmah nakon što je čula dobre vesti Kejt poželela da se pojavi na Pozdravu bojama.


Dobila je dozvolu svog lekarskog tima. Razgovarala je sa svojim svekrom o prisustvu, i s princem Vilijamom. Oni je potpuno podržavaju – zaključila je.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Šta je Čarls rekao Vilijamu u trenutku kada ga je prestolonaslednik poljubio?

 

makonda-tracker