simpatično

Slučajno je odao malu porodičnu tajnu: Otkriveno šta je nestašni princ Lui rekao ocu na balkonu Bakingemske palate

0

Čitači sa usana detaljno analiziraju snimke kraljevske porodice na balkonu Bakingemske palate, a s posebnom pažnjom posmatra se najmlađi i najsimaptičniji član

Princ Lui ponovo je priredio šou gledaocima
Princ Lui ponovo je priredio šou gledaocimafoto: EPA-EFE/Tolga Akmen

Juče je u Londonu održana tradicionalna ceremonija Pozdrav bojama (eng. Trooping the Colour), zvanično obeležavanje rođendana britanskog monarha, trenutno kralja Čarlsa III.


Međutim, vladar je bez sumnje ostao u senci svoje snahe Kejt Midlton, princeze od Velsa, koja se pojavila u javnosti posle šest i po meseci pauze, tokom koje se borila protiv raka.


Njena borba se nastavlja, ali fanovima kraljevske porodice deluje kao da je supruga princa VIlijama u daleko boljem stanju nego što se naslućivalo, a ona je jučerašnju paradu provela u društvu svoje dece.

 

Pogledajte fotografije najvažnijih trenutaka Kejt Midlton s jučerašnjeg Pozdrava bojama.

1 / 11 Foto: Doug Peters / PA Images / Profimedia

Posebne simpatije izazvao je princ Lui, najmlađe dete princa i princeze od Velsa, koji, kao i njegova majka i starija sestra Šarlot, niej viđen u javnosti od decembra, a iako je isprva delovao ozbiljnije – uskoro je počeo sve da zabavlja. Zevao je, igrao, pravio smešne grimase, a više puta se okrenuo da se obrati roditeljima.


Daily Mail zamolio je čitačicu sa usna Džulijet Salivan da utvrdi šta je tačno princ Lui govorio, a ona je otkrila da je u jednom trenutku mali princ rekao Vilijamu:


Tata, tata, tata, pogledaj sve one boje!

1 / 7 Foto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Najmlađi princ bio je fasciniran performansom Crvenih strela, čuvenog akrobatskog tima Kraljevskog vazduhoplovstva, koji je iz aviona puštao crvenu, belu i plavu boju.


Kako je ona otkrila, Lui princa VIlijama zove "papa", a ranije se pisalo da ga tako nazivaju i stariji princ Džordž i princeza Šarlot. Ovu francusku reč koriste i princ Vilijam i princ Hari kada se obraćaju svom ocu kralju Čarlsu, a ponekad i kraći oblik "pa".

 

BONUS VIDEO

Šta je Čarls rekao Vilijamu u trenutku kada ga je prestolonaslednik poljubio?

 

makonda-tracker