posle dužeg vremena

Pogledali su se i SVE je bilo jasno: Momenat Kejt Midlton i Vilijama na balkonu mnogima je promakao, a nosi važnu poruku

2

Odnos Kejt Midlton i princa Vilijama mesecima je na meti analiza, a sada su se zvanično pojavili zajedno posle pola godine.

Kejt Midlton i Vilijam s decom na balkonu Bakingemske palate
Kejt Midlton i Vilijam s decom na balkonu Bakingemske palatefoto: Doug Peters / PA Images / Profimedia

Kejt Midlton, princeza od Velsa, pojavila se danas u javnosti prvi put nakon šest i po meseci pauze.

 

Kejt je stigla na paradu Pozdrav bojama u automobilu u društvu svog supruga princa Vilijama i njihove dece princa Džordža, princeze Šarlot i princa Luija, a potom je porodica prešla u kočiju, pa stigla u Bakingemsku palatu.

 

Kralj Čarls joj je ukazao poverenje i čast tako što je stao kraj nje za tradicionalno posmatranje ceremonije s balkona Bakingemske palate, dok je prošle godine kraj njega stajao sin Vilijam.

 

Ipak, Kejtin i Vilijamov odnos mnogima je bio interesantan, u svetlu priča poslednjih meseci da je Vilijam suprugu zamenio navodnom ljubavnicom Rouz Hanberi.

 

Šta stručnjaci za govor tela kažu o njima?

 

Stručnjakinja za govor tela Džudi Džejms komentarisala je ponašanje Kejt i Vilijama za britanske medije, konkretno za Dejli Mejl.

 

Dirljiv momenat Kejt i Vilijama
Dirljiv momenat Kejt i Vilijamafoto: Doug Peters / PA Images / Profimedia

― Najdirljiviji trenutak bio je kada su im se oči srele. Vilijamove bore i mišići oko usana pokazuju unutrašnji ponos i potencijalno olakšanje što se njegova supruga konačno nalazi kraj njega, a Kejt se dolaska na balkon evidentno opustila i uzvratila mu osmehom punim ljubavi ― istakla je Džudi Džejms.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Heraldičar Grujić: Princ Vilijam sasvim drugačije shvata VLADAVINU

 

makonda-tracker