gošća iznenađenja

IZNENADA se pojavila na balkonu PALATE: Nije zasenila Kejt Midlton, ali njeno ime se čuje otkako se princeza razbolela

0

Ceremonija Pozdrav bojama okupila je britansku kraljevsku porodicu u gotovo punom sastavu, na čelu s kraljem Čarlsom.

Britanska kraljevska porodica na ceremoniji Pozdrav bojama
Britanska kraljevska porodica na ceremoniji Pozdrav bojamafoto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Britanska kraljevska porodica, ili, barem, njen veliki deo, pojavila se danas tokom godišnje parade Pozdrav bojama, koja slavi rođendan aktuelnog britanskog monarha. Na balkonu Bakingemske palate su se pojavili članovi te porodice, kako bi gledali samu ceremoniju u tradicionalnom maniru.

 

Svake godine se na hiljade ljudi okupi kako bi videlo kraljevsku porodicu, a ova godina donela je neke značajne momente. 

 

2023. godine je 14 članova kraljevske porodice bilo prisutno na famoznom balkonu, a ove godine tu se našlo 15 ljudi Firme, kako se naziva kraljevska porodica.

Ove godine, britanski kralj izabrao je da stoji pored svoje snahe Kejt Midlton, koja se pojavila prvi put posle 6 i po meseci u javnosti. Prošle godine do njega je stajao sin Vilijam.

 

Veruje se da je kralj odabrao da stane kraj snahe simbolično, kako bi poslao snažnu poruku i ohrabrenje, a oboje se, podsetimo, bore protiv karcinoma.

 

Ketrin Midlton stajala je do kralja Čarlsa
Ketrin Midlton stajala je do kralja Čarlsafoto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Pored nekih lica koja su falila, jedno se istaklo, a reč je o ledi Luiz Vindzor, koja prošle godine nije bila prisutna.

 

Ipak, otkako su se razboleli i kralj i princeza od Velsa, pažnja je usmerena na druge članove kraljevske porodice koji bi mogli da se uključe u njihove poslove i dalje upravljanje monarhijom.

 

Ime ledi Luiz se od tada redovno pojavljuje u medijima, a stoga i ne čudi što se pojavila na balkonu Bakingemske palate.

 

Ledi Luiz Vindzordvadesetogodišnja studentkinja, ove godine na događaj je došla kočijom sa svojom majkom Sofi.

 

Ledi Luiz Vindzor
Ledi Luiz Vindzorfoto: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Ćerka je vojvode i vojvotkinje od Edinburga i sestra grofa od Veseksa.

 

Pored svog brata Džejmsa, ledi Luiz je odrasla u Begšot parku u Vindzoru, uglavnom se držeći van centra pažnje, osim u posebnim kraljevskim prilikama, kao što je venčanje vojvode i vojvotkinje od Kembridža (sada princa i princeze od Velsa), na kojem bila je deveruša.

 

Zbog svoje skromnosti i angažmana u raznim akcijama, Britanci imaju veliko poštovanje prema ovoj mladoj članici britanske kraljevske porodice.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Šta je Čarls rekao Vilijamu u trenutku kada ga je prestolonaslednik poljubio?

 

makonda-tracker