tačno u metu

Jedna rečenica govori – sve: Čitač sa usana otkrio VAŽAN DEO RAZGOVORA Kejt Midlton i njene dece u kočiji

1

Princ Džordž primetio je nešto što je svima na Ostrvu na umu nakon što je njegova majka konačno viđena posle čak pola godine pauze

Princ Vilijam i Kejt Midlton s decom na balkonu Bakingemske palate, povodom Pozdrava bojama, zvaničnog rođendana kralja Čarlsa III
Princ Vilijam i Kejt Midlton s decom na balkonu Bakingemske palate, povodom Pozdrava bojama, zvaničnog rođendana kralja Čarlsa IIIfoto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Kejt Midlton, princeza od Velsa, vratila se u javnost posle šest i po meseci pauze, kao što je juče najavila emotivnim saopštenjem podeljenim na zvaničnim stranicama princa i princeze od Velsa na društvenim mrežama.

 

Događaj koji je odabrala, iako je najpre najavljeno da mu neće prisustvovati jeste Pozdrav bojama (eng. Trooping the Colour), tradicionalna ceremonija u čast zvaničnom rođendanu kralja Čarlsa.


Supruga princa Vilijama najpre se pojavila s mužem i decom u automobilu, zatim su se ulicama Londona provozali u zatvorenoj kočiji, a potom je pozdravila narod s balkona Bakingemske palate sa ostatkom britanske kraljevske porodice.

1 / 10 Foto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Budući da Kejt nije prisustvovala nekom zvaničnom događaju od decembra 2023, svaki detalj je pažljivo praćen širom sveta, a dok se priča o stajlingu princeze koji nosi tajnu poruku, toplom momentu s njenom ćerkom Šarlot i zabavi koju je okupljenima priredio nestani princ Lui, sada znamo i šta se pričali u kraljevskoj porodici.

 

Kejt Midlton provozala se kočijom s porodicom pre ceremonije
Kejt Midlton provozala se kočijom s porodicom pre ceremonijefoto: HENRY NICHOLLS / AFP / Profimedia

MailOnline kontaktirao je sa Džulijet Salivan, koja se bavi "čitanjem" sa usana, a ona je pogledala snimak kako bi otkrila šta je princ Džordž rekao svojoj majci dok su sedeli u kočiji.

Dok su ljudi okupljeni na ulicama mahali njegovoj majci, mališan koji je trenutno drugi u redu za presto rekao je navodno:


Svi izgledaju tako srećno!

 

Princ Džordž primetio je koliko su svi srećni što vide kraljevsku porodicu na okupu
Princ Džordž primetio je koliko su svi srećni što vide kraljevsku porodicu na okupufoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

I, zaista, princ je primetio ono što je evidentno nakon što je njegova majka konačno viđena u javnosti – posle mnogo spekulacija i teorija zavere, svima je laknulo što je Kejt Midlton očigledno bolje nego što se mislilo.


Svi članovi porodice delovali su odlično raspoloženo i zadovoljno što je Kejt Midlton konačno dovoljno dobro da se vrati u javnost, okružena svojim najbližima, koji su joj pružali podršku u teškim trenucima otkako joj je otkriven rak.

 

Kejt Midlton odlično se drži dok se bori protiv raka
Kejt Midlton odlično se drži dok se bori protiv rakafoto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Salivanova je, inače, za pomenuti portal rekla i da je kralj Čarls bio oduševljen time kako izgleda parada priređena njemu u čast.


Pogledaj ovo! Predivno! Tako je šareno! – navodno je rekao kralj supruzi kraljici Kamili.

 

Kralj Čarls III uživao je u Pozdravu bojama
Kralj Čarls III uživao je u Pozdravu bojamafoto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

BONUS VIDEO

Šta je Čarls rekao Vilijamu u trenutku kada ga je prestolonaslednik poljubio?

 

makonda-tracker