najnovija fotografija i saopštenje princeze od velsa

OVAKO sada izgleda Kejt Midlton! Oglasila se posle dugog ćutanja, otkrila DETALJE svog stanja, a videćemo je — VEĆ SUTRA

1

Kejt Midlton se oglasila iskrenom porukom na zvaničnom Instagram profilu i otkrila kako se oseća nakon višemesečne borbe za zdravlje.

Kejt Midlton oglasila se na zvaničnom Instagram profilu princa i princeze od Velsa, koji deli sa suprugom
Kejt Midlton oglasila se na zvaničnom Instagram profilu princa i princeze od Velsa, koji deli sa suprugomfoto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ketrin Midlton, princeza od Velsa, oglasila se zvanično posle dužeg ćutanja. Podsetimo, princeze već mesecima nema u javnosti, dok su njena oglašavanja bila retka, ali uvek snažna i s izuzetno važnim povodom.

 

Kejt Midlton pre nekoliko meseci otkrila je javnosti svoju borbu s karcinomom, što je utišalo brojne teorije zavere, ali dugo nije htela da otkrije kada ćemo je ponovo videti, s obzirom na to da su usledile hemioterapije i proces psiho-fizičkog oporavka.

 

Međutim, na zvaničnom Instagram profilu princa i princeze od Velsa osvanula je nova poruka od princeze, kao i njena novija fotografija, za koju je napisala da je nastala 2024. godine. Kako navode strani mediji, fotografija je nastala početkom ove nedelje, dakle, pre nekoliko dana.

Svakako, u pitanju je najnovija fotografija princeze koju smo videli, s obzirom na to da se u javnosti ne pojavljuje od kraja 2023. godine.

 

Šta je poručila princeza Kejt Midlton?

 

Kejt Midlton otkrila je da "dobro napreduje", pa podelila i kada ćemo je videti, a to će biti mnogo ranije nego što smo očekivali. Zapravo, to će biti sutra!

 

Naime, princeza će prisustvovati tradicionalnoj paradi Pozdrav bojama (Trooping the Colour), uprkos tome što se nagađalo da je nećemo videti ni do kraja 2024. godine. 

 

U svojoj otvorenoj i iskrenoj poruci, princeza od Velsa otkrila je da "nije spremna još uvek da se ogoli javnosti", ali je podelila svoje misli i strahove.

Dodala je da ima svoje dobre i loše dane, te da nastavlja s preventivnom hemioterapijom, objasnivši da ju je načinila "slabom i umornom". Ipak, kada je dobro, može da se fokusira na stvari koje je raduju, što su njena porodica i njen posao.

 

Njenu poruku prenosimo u celosti.

 

Najnovija poruka Kejt Midlton

Nemam reči za sve ljubazne poruke podrške i ohrabrenja koje mi šaljete poslednjih meseci. To je zaista mnogo značilo Vilijamu i meni i pomoglo nam je oboma u teškim vremenima.

 

Ja napredujem, ali, kao i svako ko prolazi kroz hemioterapiju i to dobro zna, ima dobrih i loših dana. Lošim danima osećate se slabo, umorno, morate da odmarate svoje telo. Dobrim danima, kada se osećate jače, želite da vam bude dobro.

 

Moja terapija traje i trajaće još par meseci. Onim danima kada sam dovoljno dobro, radujem se da učestvujem u školskom životu, provodim svoje vreme u stvarima koje mi daju energiju i pozitivnost, te počinjem pomalo da radim od kuće.

 

Radujem se da učestvujem na Paradi povodom kraljevog rođendana ove nedelje, sa svojom porodicom, i učestvujem u nekolicini angažmana ovog leta, ali znam da nisam skroz spremna da izađem u javnost.

 

Učim se da budem strpljiva, posebno u vezi sa neizvesnošću. Uzimam svaki dan za sebe, slušam svoje telo, dozvoljavam sebi da koristim vreme da se zalečim.

 

Hvala što me razumete, hvala svima koji su hrabro podelili svoje priče sa mnom.

Sutra će biti prvi Kejtin povratak u javnost nakon skoro šest meseci. Biće u društvu svoje dece, Džordža, Šarlot i Džordža. Očekuje se da se pojavi na balkonu Bakingemske palate.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Šta Bata Spasojević misli o Kejt Midlton?

 

makonda-tracker