druga deca

Svi su porasli preko noći brinući zbog mame: Uz Kejt Midlton su i Šarlot i Lui, koji nisu viđeni od prošle godine

0

Princeza od Velsa konačno se danas pojavila u javnosti, u jeku svoje borbe protiv raka, nakon što smo je poslednji put videli na Božić, u decembru prošle godine

Kejt Midlton, viđena posle šest i po meseci!
Kejt Midlton, viđena posle šest i po meseci!foto: James Manning / PA Images / Profimedia

Obećano – ispunjeno!


Princeza od Velsa Kejt Midlton juče je saopštila da će prisustvovati Pozdravu bojama (eng. Trooping the Colour), zvaničnoj proslavi rođendana kralja Čarlsa III i danas se pojavila u javnosti nakon šest i po meseci pauze.


Nakon što je poslednji put viđena u decembru 2023. godine, svetski mediji preneli su fotografije supruge princa Vilijama u automobilu, a bila je odevena u belo, uz efektan beli fascinator na glavi.

Kejt Midlton na fotografijama je okružena svojim najmilijima, pa su s njom u limuzini suprug princ Vilijam, koji je u vojnoj uniformi i učestvovaće u tradicionalnoj paradi, i njihova decaPogledajte fotografije.
 

1 / 6 Foto: Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia

Pored majke, odnosno između roditelja sedi princ Džordž, kog smo proteklih meseci videli na fudbalskim utakmicama sa ocem, dok su prekoputa princeza Šarlot i princ Lui, koji se, kao ni njihova majka, nisu pojavljivali u javnosti od Božića.

Njih smo imali priliku da vidimo samo na fotografijama koje je Kensingtonska palata objavila na Dan majki i, potom, na njihove rođendan, a princ Vilijam nedavno je upitan na obeležavanju Dana D gde je mala Šarlot. Kako je prestolonaslednik tada otkrio, princeza ima školske obaveze.


Šarlot je u školi! – rekao je princ Vilijam i dodao: – Šarlot ima ispite. Da, ima testove. Ne raduje se školskom danu. Nadajmo se da će proći dobro.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Šta je Čarls rekao Vilijamu u trenutku kada ga je prestolonaslednik poljubio?

 

makonda-tracker