naježićete se

Kao da je Dajana sela pored Kejt! Fotografija princeze Šarlot posle 6 i po meseci zbog koje je Ostrvo zastalo na tren

1

Više od pola godine princeza Šarlot, kao i njena majka i mlađi brat Lui, nije viđena u javnosti, a ona je u međuvremenu porasla i još više liči na pokojnu baku, obožavanu princezu Dajanu

Prineza Šarlot s bratom Džordžom na Pozdravu bojama
Prineza Šarlot s bratom Džordžom na Pozdravu bojamafoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kejt Midlton, princeza od Velsa, konačno se pojavila u javnosti, nakon šest i po meseci pauze.


Supruga princa Vilijama poslednji put je prisustvovala nekom zvaničnom događaju i decembru 2023, a danas je – kao što je juče najavila u emotivnom saopštenju – deo Pozdrava bojama (eng. Trooping the Colour), zvanične proslave rođendana kralja Čarlsa III.


Princeza od Velsa stigla je u Bakingemsku palatu nakon vožnje automobilom i, potom, kočijom koju je s pažnjom pratio ceo svet, a pored nje su bili suprug princ Vilijam i njihova deca princ Džordž, princeza Šarlot i princ Lui.

 

Pogledajte fotografije.

1 / 9 Foto: James Manning / PA Images / Profimedia

Princeza Šarlot i princ Lui u javnosti posle pola godine

 

S posebnim interesovanjem prenose se fotografije mlađeg princa i princeze, koji, za razliku od svog starijeg brata Džordža, nisu viđeni na nekom javnom mestu od prošle godine. Baš kao i njihova majka, Šarlot i Lui su poslednji put prisustvovali nekom zvaničnom događaju na Božić prošle godine, a oni su prilično porasli od tada.

Uvek nestašni i razigrani Lui deluje mnogo ozbiljnije nego ranije, dok fotografije princeze Šarlot uglavnom izazivaju isti komentar – ona je ista svoja baka princeza Dajana!

 

Princeza Šarlot od Velsa u kočiji pred Pozdrav bojama u Londonu 2024.
Princeza Šarlot od Velsa u kočiji pred Pozdrav bojama u Londonu 2024.foto: / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Šarlot je stigla odevena u teget midi-haljinu, jednostavan model u stilu onih koje nosi njena majka, s belim detaljima na rukavima, oko struka i na prdimenzioniranoj kragni. Kao i Kejt, mala princeza ponela je haljinu s "mornarskom temom".

 

Gornji deo kose je podigla belom mašnom i izgledala vrlo ljupko, a njen pogled upućen fotografima odmah je preplavio društvene mreže.

"Što je starija, sve više liči na Dajanu", "Ja sam se naježio. Kao da je Dajana sela u kočiju", "Ovo je pogled naše ledi Dajane Spenser", "Isti maniri, isti osmeh, isti pogled", "Stidljiva, ali odlučna, kao i njena baka, princeza Šarlot će ostaviti trag"... neki su od fanova kraljevske porodice.

Za jedinu ćerku princa Vilijama i Kejt Midlton često kažu da je slika i prilika njene prabake kraljice Elizabete II, ali kako odrasla, nju će sve češće upoređuju s obožavanom ledi Di.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Šta je Čarls rekao Vilijamu u trenutku kada ga je prestolonaslednik poljubio?

 

makonda-tracker