nenadmašna

Uvek s fascinatorom i uvek FASCINANTNA: Ovo je sve što je Kejt Midlton nosila na Pozdravu bojama proteklih 13 godina

0

Otkako je deo britanske kraljevske porodice, supruga princa Vilijama uvek učestvuje u tradicionalnoj ceremoniji kojom se zvanično obeležava rođendan monarha

Kejt Midlton na Pozdravu bojama 2017. u haljini modne kuće Alexander McQueen
Kejt Midlton na Pozdravu bojama 2017. u haljini modne kuće Alexander McQueenfoto: Paul Marriott / Alamy / Alamy / Profimedia

Kejt Midlton, princeza od Velsa, potvrdila je da će prisustvovati Pozdravu bojama (eng. Trooping the Colour), ceremoniji i paradi kojom se službeno slavi rođendan britanskog monarha, trenutno kralja Čarlsa III.

 

Iako je posvećena lečenju raka i, kako je otkrila u svom jučerašnjem saopštenju, pred sobom ima još nekoliko meseci terapije, ona ni ove godine neće propustiti da bude deo tradicije.

 

Radujem se da učestvujem na Paradi povodom kraljevog rođendana ove nedelje, sa svojom porodicom, i učestvujem u nekolicini angažmana ovog leta, ali znam da nisam skroz spremna da izađem u javnost – istakla je princeza od Velsa.

Dok čekamo da vidimo hoće li ona zaista, kao i inače, proći londonskim ulicama u kočiji i potom pozdraviti okupljene s balkona Bakingemske palate, ili će učestvovati u Pozdravu bojama na neki drugi način, sećamo se njenih modnih izdanja na ovoj ceremoniji ranijih godina.

 

Najnovija fotografija Kejt Midlton
Najnovija fotografija Kejt Midltonfoto: Matt Porteous / Avalon / Profimedia

Princeza od Velsa, nekada vojvotkinja od Kembridža, uvek je bila veoma otmena u ovoj prilici, a uglavnom se, u skladu s nazivom događaja, opredeljivala za efektne stajlinge intenzivnih boja, uz fascinator kao nezaobilazan detalj.

 

Prisetite se ranijih modnih kombinacija Kejt Midlton na Pozdravu bojama.

1 / 11 Foto: EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

 

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Heraldičar Grujić: Princ Vilijam sasvim drugačije shvata vladavinu

 

makonda-tracker