preslatki!

Princ Lui opet PRAVI ŠOU, a jedan momenat Kejt sa ćerkom topi srca: Ponašanje kraljevske porodice pod lupom celog sveta

0

Nakon pola godine iščekivanja, jedna od najpopularnijih žena na planeti vratila se u javnost i ne odvaja se od svoje dece, koja se svojski trude da sve protekne u redu. Čak i nestašni mali Lui, koji ipak ne može potpuno da odoli prili da nasmeje svet...

Kejt Midlton s decom na balkonu Bakingemske palate
Kejt Midlton s decom na balkonu Bakingemske palatefoto: BBC, @RoyalCentral, X.com

Kejt Midlton se, u jeku svoje borbe protiv karcinoma, konačno pojavila pred predstavnicima medija i očima celog sveta.


Kao što je juče najavila u emotivnom pismu javnosti, supruga princa Vilijama odlučila je da prisustvuje Pozdravu bojama (eng. Trooping the Colour), što je njeno prvo pojavljivanje u javnosti posle šest i po meseci.


Fotografije princeze od Velsa u beloj haljini i s fascinatorom, okružene njenom porodicom, obišle su svet, a svima je laknulo jer Kejt izgleda bolje nego što se spekulisalo.

Među brojnim fotografijama i snimcima koji su nastali danas u Londonu, nekoliko trenutaka se posebno izdvojilo, a Kejt je dirnula svoje fanove kada je, dok su stajali u Bakingemskoj palati, nežno pomazila svoju ćerku princezu Šarlot po kosi i popravila joj frizuru.

 


Iako je isprva delovao mnogo ozbiljnije nego inače, njen i Vilijamov najmlađi sin princ Lui, koji je zadužen za zabavu na ovakvim skupovima kraljevske porodice, ipak nije razočarao obožavaoce kraljevske porodice.

On je snimljen kako nervozno igra dok čeka da se nešto desi, a potom je nestrpljivo stajao naslonjen na zid, delovao kao drema, zevanjem pokazivao da mu nije preterano zabavno i nasmejao sve prisutne.
 

A u jednom trenutku je i zaplesao!

Inače, običaj nalaže da kraljevska porodica izađe na balkon Bakingemske palate, a Kejt je s Luijem izašla do jednog prozora i pre nego što je počeo ovaj formalni deo i objašnjavala mu šta se dešava na paradi.

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Šta je Čarls rekao Vilijamu u trenutku kada ga je prestolonaslednik poljubio?

 

makonda-tracker