najnovije vesti

Palata je imala POSEBAN PLAN: Šta se ZAPRAVO dešavalo SAT VREMENA pre nego što je objavljena poruka Kejt Midlton?

0

Nova poruka i fotografija Kejt Midlton izazvali su veliku pažnju medija, ali sat vremena pre objavljivanja dešavalo se nešto važno i isplanirano.

Najnovija fotografija Kejt Midlton, uslikana u Vindzoru
Najnovija fotografija Kejt Midlton, uslikana u Vindzorufoto: Matt Porteous / Avalon / Profimedia

Kejt Midlton, princeza od Velsa, potvrdila je da će učestvovati na tradicionalnoj paradi Pozdrav bojama (Trooping the Colour), premda se nagađalo da ipak neće biti deo ove manifestacije.

 

U svom maniru, Ketrin se obratila brojnim poštovaocima, kako bi ih izvestila o svom zdravstvenom stanju, te podelila vesti o tome da ćemo je videti mnogo pre nego što se očekivalo, s obzirom na to da se navodilo da se možda neće u javnosti pojaviti ni do kraja 2024. godine.

 

Princeza će biti deo parade, kako je sama najavila, ali za sada nije poznato na koji način, s obzirom na to da je propustila generalnu probu, 8. juna. Kejt je tada izjavila da joj je žao što je morala da propusti finalne pripreme i htela je na taj način da izrazi svoju podršku.

 

Ipak, sada je potvrđeno njeno prisustvo, a sam kralj Čarls saopštio je da je uzbuđen zbog toga. Princeza je u svojoj novoj poruci javnosti objasnila da je dirnuta porukama ohrabrenja koje dobija, a objavljena je i njena najnovija fotografija, uslikana ranije ove nedelje u Vindzoru.

 

Kejt Mensi, urednica sektora o kraljevskoj porodici u Tajmsu, otkrila je da su sve političke partije o ovome bile obaveštene ranije tokom ovog dana.

 

Princezino prisustvo na paradi bilo je smatrano toliko značajnim da je Palata obavestila kabinet, koji je obavestio sve opozicione političke partije tvitovala je ona na društvenoj mreži.

 

 

Sve ovo je otkriveno britanskom Ekspresu i ostalim medijima te zemlje sat ranije nego što je objavljeno na Instagramu. Naime, tradicionalno za Palatu jeste da medijima daju vremena da organizuju i pripreme vesti unapred. 

 

Urednici i reporteri dobijaju medijski paket informacija da se pripreme na vreme, a to je uključilo fotografiju i poruku princeze od Velsa.

 

Inače, premda je rođendan kralja Čarlsa u novembru, ova parada označava zvaničan rođendan britanskog aktuelnog monarha duže od 260 godina. Okupiće oko 1400 paradirajućih vojnika, 200 konja i 400 muzičara.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Šta je Čarls rekao Vilijamu u trenutku kada ga je prestolonaslednik poljubio?

 

makonda-tracker