SADA JE DOBILA I UNAPREĐENJE

Svakodnevno brine o izgledu princeze: Ko je Nataša, dugogodišnja stilistkinja Kejt Midlton?

0

Nataša je važna figura u kraljevskom krugu, sa svojim značajnim doprinosom kao viši privatni izvršni pomoćnik princa i princeze od Velsa

Kejt Midlton
Kejt Midltonfoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nataša Arčer, dugogodišnja bliska saradnica princeze od Velsa, dobila je značajno unapređenje, postajući viši privatni izvršni pomoćnik princa i princeze od Velsa.

 

Prethodno poznata kao lična stilistkinja Kejt Midlton, Nataša je sada imenovana za višeg privatnog izvršnog pomoćnika princa i princeze od Velsa.

 

Njene nove obaveze uključuju vođenje brige o garderobi, planiranje, i upravljanje raznim projektima. Ova promocija je nedavno otkrivena nakon što je Nataša ažurirala svoj LinkedIn profil, navodi Daily Mail.

 

Nataša, koja je udata za kraljevskog fotografa Krisa Džeksona, započela je svoju karijeru sa princezom 2010. godine, neposredno pre nego što se Kejt verila za princa Vilijama.

 

Nataša Arčer sa suprugom, fotografom Krisom
Nataša Arčer sa suprugom, fotografom Krisomfoto: Richard Young / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

Ona je bila uz nju tokom mnogih važnih trenutaka u njenom životu, uključujući i kraljevske turneje i svečane prilike. Takođe se smatra da je Nataša među bliskim krugom Kejt, pružajući podršku dok ona nastavlja svoju borbu sa preventivnom hemoterapijom nakon dijagnoze raka u februaru.

 

U januaru, nakon što je princeza prošla kroz veliku abdominalnu operaciju, Nataša je primećena kako dolazi u privatnu londonsku kliniku sa cvećem.

 

Pre nego što se pridružila kancelariji princa Vilijama i Kejt 2010. godine, Nataša je radila tri godine za vojvodu i vojvotkinju od Glostera.

 

Nataša Arčer, stilistkinja princeze Kejt Midlton
Nataša Arčer, stilistkinja princeze Kejt Midltonfoto: Retropix / Splash / Profimedia

Nataša je bila odlikovana Kraljevskim viktorijanskim redom za zasluge kraljevskoj porodici 2019. godine, primivši ovu prestižnu čast od princa Vilijama tokom ceremonije u Bakingemskoj palati. Njen suprug Kris je podelio fotografije sa te večeri, izražavajući svoj ponos.

 

Nataša je pohađala Upingem školu u Lesterširu, gde je bila u društvu poznatih ličnosti, uključujući i supruga Pipe Midlton, Džejmsa Metjua,a potom  je diplomirala na King's College u Londonu.

 

 

Bonus video:

 

makonda-tracker