UZ DUŽNOSTI I POŠTOVANJE IŠLE SU I DRUGE STVARI

Stručnjaci otkrili šta je stvarno kraljica Elizabeta mislila o Kejt: Od prvog dana je imala drugačiji odnos sa njom

0

Od početka, odnos između Kejt Midlton i Kraljice Elizabete II bio je oblikovan ne samo dužnostima i protokolima kraljevske porodice, već i drugačijim odnosom

Kejt Midlton je imala poseban odnos sa kraljicom Elizabetom čim je postala deo kraljevske porodice
Kejt Midlton je imala poseban odnos sa kraljicom Elizabetom čim je postala deo kraljevske porodicefoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Od početka, odnos između Kejt Midlton i Kraljice Elizabete II bio je oblikovan ne samo dužnostima i protokolima kraljevske porodice, već i dubljim emocionalnim vezama.

 

Kako su se godine odvijale, javnost je postala sve više svesna toga kako je ova dama iz malog sela postala jedna od ključnih figura kraljevske porodice, a njen odnos s kraljicom je postao predmet interesovanja i divljenja.

 

Kada je Kejt Midlton prvi put stupila u kraljevsku porodicu udajom za princa Vilijama 2011. godine, suočila se sa složenim zadatkom prilagođavanja životu pod svetlima reflektora.

 

Kejt Midlton i princ Vilijam
Kejt Midlton i princ Vilijamfoto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

U tom periodu, odnos između nje i kraljice Elizabete II započeo je kao profesionalan, sa kraljicom koja je Kejt posmatrala kao buduću članicu porodice koja će se prilagoditi svojoj ulozi.

 

Međutim, kako su se godine odvijale, taj odnos je rastao i razvijao se u nešto mnogo dublje.

 

Prema rečima stručnjaka, kraljica je počela da pokazuje posebno poverenje prema Kejt. Taj odnos nije bio samo formalan, već je bio ispunjen toplinom i brigom, često opisan kao 'bakina veza'.

 

Kraljica je Kejt videla kao osobu koja je delila njene vrednosti i principe, ali je istovremeno bila sposobna da stvori svoj put unutar kraljevske porodice.

 

Kejt je svojim postupcima i stavom prema svojoj ulozi kao buduće kraljice pokazala kraljici da je pouzdana i odana članica porodice. Tokom različitih javnih i privatnih događaja, njih dve su razvile jedinstvenu vezu koja je bila iznad pukog profesionalnog odnosa.

 

Kraljica Elizabeta II imala je blizak odnos sa Kejt Midlton
Kraljica Elizabeta II imala je blizak odnos sa Kejt Midltonfoto: EPA PHOTO WPA POOL/NICOLAS ASFOURI

- Kraljica je počela da veruje Kejt. Ne mislim da je zaista verovala ikome na prvi pogled, svi mi igramo istu predstavu, a ta predstava je podrška kraljici.

 

- Ali sa Kejt i kraljicom, to je postalo dublje od toga, postojala je prava bakina naklonost. Rekla je Ingrid Sivard, stručnjakinja za kraljevsku porodicu i urednica časopisa Majesty, dodajući:

 

- Mislim da je kraljica videla njenu snagu i videla da je brižna osoba koja ima ovu neverovatnu povezanost sa dužnošću, prenosi dailymail.

 

 

Elizabeta je bila podrška Kejt u njenim počecima kao članice kraljevske porodice, pružajući joj savete i podršku kako bi se uspešno prilagodila novoj ulozi.

 

Kejt je, s druge strane, izrazila svoje divljenje prema kraljici, u mnogim izjavama iz ranijih godina, ističući njenu ljubav prema jednostavnim stvarima i pokazujući kako je kraljica ostavljala sitne gestove ljubaznosti i pažnje prema njoj i njenim decom. Njihov odnos bio je obogaćen međusobnim poštovanjem i razumevanjem, što je doprinelo jačanju veze između njih.

 

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

 

makonda-tracker