šuška se

Već za nekoliko dana! Otkriveno kako bi Kejt Midlton mogla da iznenadi svet pojavljivanjem u javnosti

0

Iako je saopšteno da princeza od Velsa neće prisustvovati jednom skupu, izvori bliski Palati kažu da ona razmišlja da promeni odluku

Kejt Midlton, princeza od Velsa i supruga princa Vilijama
Kejt Midlton, princeza od Velsa i supruga princa Vilijamafoto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Kensingtonska palata saopštila je nedavno zvanično da Kejt Midlton, princeza od Velsa, neće prisustvovati tradicionalnoj ceremoniji Pozdrav bojama (Trooping the Colour), ali navodno bi mogla da promeni odluku.


Portal Daily Mail javio je da princeza "razmišlja" da iznenadi javnost izlaskom na balkon Bakingemske palate tokom parade povodom zvaničnog rođendana kralja Čarlsa III.


Kako tvrdi izvor, ona bi mogla da se pridruži ostatku kraljevske porodice "ako se bude osećala dovoljno dobro".

Pozdrav bojama zakazan je za 15. jun, a ranije je objavljeno da na čuvenom balkonu nećemo videti suprugu princa Vilijama.

 

Princ Vilijam i Kejt Midlton u braku su od 2011. godine
Princ Vilijam i Kejt Midlton u braku su od 2011. godinefoto: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Vest da bi ona mogla da promeni odluku svakako će obradovati njene fanove, koji je nisu videli na nekom zvaničnom događaju od decembra 2023. godine, a najsrećniji bi navodno bio sam kralj Čarls, njen svekar.


Prema pisanju magazina OK, Čarls III bio bi "oduševljen kada bi njegova voljena snaha" izašla na balkon Bakingemske palate s njim i ostalim članovima porodice.


Kada bi se Kejt pojavila na balkonu, to bi apsolutno dominiralo vestima – kaže za GB News ekspertkinja za odnose s javnošću Rea Frimen. – A iz svega što sam pročitala i videla, mogu da zamislim da bi kralj bio oduševljen da i ona bude tu.

 

Kralj Čarls i Kejt Midlton trenutno se bore protiv raka
Kralj Čarls i Kejt Midlton trenutno se bore protiv rakafoto: EPA-EFE/VICKIE FLORES

Stručnjaci ističu da bi njihov zajednički izlazak bio dobra poruka jer se oboje trenutno bore s rakom i imaju iza sebe nekoliko teških meseci.


To bi ojačalo snagu monarhije da nastavi napred, jer su neki dovodili u pitanje zbog nedavnih zdravstvenih problema kralja i Kejt – dodala je Frimenova.


Na društvenim mrežama obožavaoci kraljevske porodice izražavaju nadu da će videti princezu od Velsa, a ima i onih koji smatraju da ona previše poštuje kralja Čarlsa da bi ga zasenila na ovaj dan, pa da bi možda radije ostala verna odluci da se ne pojavi u javnosti tokom Pozdrava bojama.

 

BONUS VIDEO

Heraldičar Grujić: Princ Vilijam sasvim drugačije shvata vladavinu

 

makonda-tracker