kakva čast

Čarlsa više nego Vilijama boli njena bol: Kraljevska porodica jednim snimkom pokazala koliko poštuje snaju Kejt

0

Kralj Čarls još jednom je jasno stavio do znanja da je ona za njega osoba prema kojoj gaji  posebnu naklonost 

KRALJ ČARSL POKAZAO KOLIKO POŠTUJE KEJT MIDLTON
KRALJ ČARSL POKAZAO KOLIKO POŠTUJE KEJT MIDLTON foto: EPA-EFE/VICKIE FLORES

Najnovija dešavanja u kraljevskoj porodici još jednom su pokazala da kralj Čarls s posebim poštovanjem gleda na Kejt Midlton i da ga njegova bol, kroz koju trenutno princeza prolazi, i te kako boli.

 

I odk je Vilijam poprilično hladan, ne oglašava se mnogo i ne govori o svojoj supruzi, kralj Čarls koristi svaku priliku da pokaže koliko mu je stalo do buduće kraljice

 

Tako joj je i nedavno odao ogromnu počast i to videom koji je osvanuo na zvaničnom Instagram profilu kraljevske porodice.

U videu se može videti kako Čarl prima pozdrave u ime princeza od Velsa, kojoj njen medicinski tim nije dao dozvolu da prisustvuje probi Pukovnikovog pregleda za cermoniju Pozdrav bojama.

 

Kejt je u dirljivom pismu obećala svojim vojnicima da će im se uskoro pridružiti u ulozi pukovnika irske garde.

 

Na snimku je pisalo:

- Uoči Pozdrava bojama koji će biti održan sledeće nedelje, kralj je predstavio Nove boje kompaniji br. 9 i br. 12. - pa se dodaje:

 

- Boje čine deo nasleđa Irske garde, predstavljaju one koji su se borili i umrli za puk. Do danas, oni prate vojnike u operacijama i, što je vidljivije, na ceremonijalnim dužnostima.

 

Prema nekima, poslednji red poruke bio je za princezu Kejt jer je ona jedna od onih koje su „vidljivije, na ceremonijalnim dužnostima“.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Stručnjak za govor tela o Hariju i Megan

 

makonda-tracker