samo za poželeti

Bojana Barović je u ovom trenutku NAJSREĆNIJA ŽENA na svetu: Nikola Rokvić joj posvetio fotografiju koja sve govori

0

Put koji je sebi zacrtao polako prelazi, a znaci kojie sreće uz put su mu podsećanje na one koje najviše voli 

NIKOLA POSLAO BOJANI EMOTIVNU PORUKU
NIKOLA POSLAO BOJANI EMOTIVNU PORUKU foto: Instagram / nikolarokvic

Pevač Nikola Rokvić godinama je gradio muzičku karijeru na koju je ponosan, a osim muzike, porodica i vera su mu najveći oslonci u životu. Nakon što je objavio da kreće na hodočašće od preko 1.000 km izazvao je veliku pažnju medija.

 

S porodicom, suprugom Bojanom i decom, je pre puta otišao u crkvu gde su se pomolili za zdravlje i uspeh, a onda je krenuo. Povremeno se supruzi s tog putovanja javlja kako bi bila sigurna da je sve u redu.

 

Ipak, jutros je sve oduševila najnovija poruka u vidu fotografije koju je uslikao, a potom poslao supruzi Bojani Barović. 

 

 

- Volim te - pisalo je na zidu jedne građevine belim slovima.

 

Nikola je ovu poruku objavio na svom Instagram profilu i na njoj je tagovao Bojanu. Nakon što je videla poruku, sigurni smo, Bojana je bila najsrećnija i najponosnija žena na svetu.

 

NIKOLA SUPRUZI POSVETIO FOTOGRAFIJU
NIKOLA SUPRUZI POSVETIO FOTOGRAFIJU foto: Instagram / nikolarokvic

 

Da podsetimo, Nikola i Bojana su nedavno osnovali fondaciju za pomoć bolesnoj deci, porodicama s više dece i talentovanim mališanima. On se nedavno odlučio da krene put grčke Egine, gde će se pokloniti Svetom Nektariju Eginskom.

 

Nakon ovoga Nikola nastavlja dalje, a cela Srbija je uz njega i pružaju mu podršku zbog ovog humanog, ali istovremeno veoma hrabrog čina kojim je još jednom pokazao da je čovek velikog srca. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Nikola za dva dana skupio 2 miliona dinara za bolesnu decu 

 

makonda-tracker