SLIKA I PRILIKA

Po njoj su TREĆOJ ĆERKI dali ime: Bojana Barović objavila fotografiju MAJKE i svima se topi srce - to je ljubav

0

Poznato je da u porodici Nikole i Bojane vladaju harmonični odnosi, a majke su im velika podrška tokom odgajanja dece 

BOJANA JE PRESLIKANA MAJKA
BOJANA JE PRESLIKANA MAJKA foto: Instagram / bojanabarovic

Manekenka Bojana Barović i pecač Nikola Rokvić godinama su u skladnom braku iz kojeg su dobili troje dece. Budući da oboje rade i često odsustvuju od kuće pomoć majki im je i te kako potrebna. 

 

Kada god za to postoji potreba Bojana i Nikola brigu o deci prepuštaju bakama, koje obožavaju svoje unuke, pa im nikada nije teško da provedu nekoliko sati sa njima. 

 

U odgajanju unuka podjednako učestvuju i Nikolina majka Slavica, kao i Bojanina, Angelina, po kojoj je par odlučio da da ime svojoj trećoj devojčici

 

 

Bojana ima veoma lep odnos ispunjen ljubavlju sa svojom majkom, o čemu svedoče i brojne fotografije iz njihovog stana. Osim toga, oni često zajedno na putovanje idu sa bakama, što govori o tome da u njihovoj porodici vladaju harmonični odnosi.

 

Deca obožavaju da vreme provode sa bakama, a ni njima to ne pada teško. Za to vreme Nikola i Bojana mogu da provedu vreme zajedno ili da završe poslovne obaveze i svima bude lepo.

 

BOJANA I NJENA MAJKA SU SLIKA I PRILIKA
BOJANA I NJENA MAJKA SU SLIKA I PRILIKAfoto: Instagram / bojanabarovic

 

Ono što su svi na osnovu fotografije mogli da primete jeste da uprkos činjenici da ove godine puni 70. godina Bojanina majka izgleda odlično.

 

Mladolikost i jedrost su osobine koje se vide na prvi pogled, a sigurni smo da je i duhom mlada budući da mnogo vremena provodi sa najmlađim članovima porodice Rokvić Barović.

 

Osim toga, svi su primetili da Bojana i njena majka imaju gotovo identičnu boju očiju, a i likom su slične, pa mnogi kažu da je manekenka nasledila lepotu baš od nje. 

 

Bonus video:

Srpska manekenka zvezda u Indiji 

 

makonda-tracker