"Sunce danas sija s razlogom"

Peške će preći 1.150 kilometara: Nikola Rokvić uputio se na težak i dalek put – ali s VAŽNIM CILJEM

1

Poznati pevač iznenadio je svoje fanove interesantnim potezom koji je skrivao od javnosti do samog trenutka kada je krenuo na neobično putovanje

Nikola Rokvić i Bojana Barović veoma su religiozni
Nikola Rokvić i Bojana Barović veoma su religioznifoto: Instagram / Bojana Barović

Popularni pevač Nikola Rokvić poznat je po velikom srcu i učešću u mnogim humanitarnim akcijama i koncertima, a nedavno je sa suprugom Bojanom Barović osnovao i dobrotvornu fondaciju kako bi pomogli bolesnoj deci, porodicama s više dece i talentovanim mališanima.


On je sada odlučio da svoj humanitarni rad pomeri korak dalje, pa rešio da krene peške od Hrama Svetog Save do grčke Egine, gde će se pokloniti Svetom Nektariju Eginskom.


Odlučio sam da iz ljubavi prema ljudima krenem na ovaj put i nadam se da će biti na radost mnogih, nadam se da će biti na uzrastanje mnogih, nadam se da će biti na pomoć mnogih – istakao je pevač za Telegraf pred put.

Prvenstveno, na pomoć mnogim porodicama, mnogoj deci, ali što je najbitnije na pomoć bolesnoj deci zbog koje sam u velikoj meri i krenuo na ovaj put. Pokrenuli smo fondaciju koja će pomagati porodicu, koja će pomagati talentovanu decu, mnogodetnu porodicu, ali isto tako i bolesnu decu – istakao je Rokvić.

 

Nikola Rokvić i Bojana Barović imaju troje dece
Nikola Rokvić i Bojana Barović imaju troje decefoto: Nemanja Nikolić

On je pred polazak u Grčku, na put na kom će preći 1.150 kilometara, s porodicom posetio beogradski Hram Svetog Save, a Bojana i on podelili su na Instagramu porodični portret koji je nastao tom prilikom.

 

Nikola Rokvić i Bojana Barović sa decom ispred Hrama Sv. Save
Nikola Rokvić i Bojana Barović sa decom ispred Hrama Sv. Savefoto: Instagram / nikolarokvic

Sunce danas sija s razlogom – napisala je manekenka.


Par, inače, ima ćerke Leonu i Angelinu i sina Simona, a u braku su od 2016. godine.

 

BONUS VIDEO

Hram naše vere

 

makonda-tracker