DA ILI NE?

Hoće li Pipa Midlton dobiti kraljevsku titulu kada Kejt postane kraljica supruga? Od jedne osobe sve zavisi

0

Princeza od Velsa i njena mlađa sestra su od detinjstva veoma bliske i jedna drugoj su veoma značajne, a da li će se među njima nešto promeniti kad Kejt postane kraljica supruga
 

HOĆE LI PIPA DOBITI NEKU KRALJEVSKU TITULU KAD KEJT POSTANE KRALJICA?
HOĆE LI PIPA DOBITI NEKU KRALJEVSKU TITULU KAD KEJT POSTANE KRALJICA?foto: Frank May / DPA / Profimedia

Pipa Midlton je bila Kejtina deveruša na njenom istorijskom kraljevskom venčanju sa princom Vilijamom 2011. godine i ostala je jedna od najbližih i najpoverljivih lica princeze od Velsa.

 

Pipa često pokazuje podršku svojoj kraljevskoj sestri tako što je prisustvuje brojnim za Kejt veoma važnim događajima. Upravo zbog toga se mnogi pitaju da li će Pipa dobiti kraljevsku titulu kada princeza Kejt postane kraljica supruga?

 

Odgovor je i da i ne. Pipa ne bi mogla da dobije titulu samo zato što je njena sestra kraljica supruga. Međutim, sestra kraljice Kamile, Anabel Eliot, stekla je titulu kada je njena sestra postala kraljica, a Kamila ju je imenovala za jednu od 'kraljičinih pratilaca', što je ekvivalent njenim 'damama na čekanju'. Tako da su mnogi mišljenja da ako to Kejt bude zahtevala to može i biti ostvareno. 

 

Inače, postoji jedna titula koju će sigurno naslediti, ali ona nema nikakve veze sa članovima njene kraljevske porodice.

 

Pipin suprug Džejms Metjuz navodno će naslediti očevu titulu kao Lord od Glen Afrika, pa će Pipa postati dama od Glen Afrika.

 

Džejmsov otac, Dejvid Metjuz, trenutno nosi titulu koju je stekao nakon kupovine prostranog imanja od 10.000 jutara u škotskoj visoravni. Do tada, par sebe može zvati Džejms Metjuz iz Glen Afrika i gospođa Metjuz iz Glen Afrika.

 

PIPA MIDLTON IMA VAŽNU ULOGU U ŽIVOTU KEJT MIDLTON
PIPA MIDLTON IMA VAŽNU ULOGU U ŽIVOTU KEJT MIDLTON foto: Neil Warner/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

 

Pipa i Džejms su se venčali 2017. godine, i iako Kejt nije bila deveruša na svadbi svoje sestre, igrala je neverovatno važnu ulogu u ceremoniji. Kejt, tadašnja vojvotkinja od Kembridža, bila je zadužena da vodi dečake paže i cvetne devojke u crkvu i pomagala je svojoj sestri dok je šetala prolazom do oltara.

 

U jednom slatkom trenutku tog dana Kejt namešta venčanicu svoje sestre nekoliko trenutaka pre nego što je ušla u crkvu Svetog Marka u Berkširu.

 

PIPA JE KEJTINA NAJVEĆA PODRŠKA
PIPA JE KEJTINA NAJVEĆA PODRŠKA foto: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

 

Pipa i Džejms su se venčali 2017. godine, u blizini porodične kuće Midlton, Baklberi Manor.

 

Nakon venčanja, srećni par je dobio troje dece – Artura rođenog 2018. i ćerke Grejs i Rouz, rođene 2021. i 2022. godine.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Bata Spasojević o stilu Kejt Midlton

 

makonda-tracker