novi problemi zbog kejt

Kažu da se Megan Markl JEDE IZNUTRA: Supruga princa Harija našla se u bezizlaznoj situaciji, a sav trud joj je – propao

0

Entuzijastično i ponosno, Megan Markl najavila je novi projekat, a onda je samo nekoliko dana kasnije zaboravljena

Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa i supruga britanskog princa Harija
Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa i supruga britanskog princa Harijafoto: EPA-EFE/ADAM DAVIS

Megan Markl, supruga princa Harija i vojvotkinja od Saseksa, nedavno je najavila veliki poslovni projekat, pokrenuvši brend American Riviera Orchard.


Istina, on i dalje pomalo zbunjuje javnost i nije do kraja objašnjeno šta je precizan plan Megan Markl, a očekuje se da on biti nešto slično lifestyle projektu Goop holivudske glumice Gvinet Paltrou.


U svakom slučaju, reč je o nečemu u šta je vojvotkinja od Saseksa uložila mnogo truda i nada, ali je njen novi brend ipak ostao u senci Kejt Midlton.

Po ko zna koji put, supruga princa Harija je u medijima i javnosti manje relevantna od princeze od Velsa, s tim što ovog puta neće smeti da priča kako je u pitanju smišljena zavera protiv nje, kažu stručnjaci za kraljevsku porodicu.

 

Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa i supruga britanskog princa Harija
Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa i supruga britanskog princa Harijafoto: i-Images / Eyevine / Profimedia

Megan će se pojesti jer se najava njenog novog brenda dogodila tako blizu saopštenja o bolesti Kejt MIdlton – ona ne može da se žali na to, ali ponovo je u jetrvinoj senci – ističe kraljevski biograf Tom Kvin za The Mirror.


Megan će pokušati da pronađe način da nastavi sa svojim brendom, ali manjim kapacitetom nego što bi pokušala da Kejt nije progovorila o svojoj bolesti. Videćemo i manje Harija nakon lansiranja jer je on podsetnik da nije sve u redu u odnosu ovog para s Kejt i kraljem Čarlsom u tako teškom trenutku – napominje Kvin.


Podsetimo, Kejt Midlton saopštila je krajem marta da boluje od raka, a od iste bolesti se leči i Meganin i njen svekar kralj Čarls III.

 

Megan Markl i princ Hari u braku su od 2018. godine i imaju dvoje dece
Megan Markl i princ Hari u braku su od 2018. godine i imaju dvoje decefoto: Janet Mayer/Startraksphoto.com / INSTAR Images / Profimedia


Tom Kvin istakao je i da će ljudi biti sve više "šokirani što Megan ne pokazuje da može da bude veća osoba i zaboravi prošlost, vrati se u Ujedinjeno Kraljevstvo s porodicom da bi pokazala podršku".


Kad vam i jetrva i svekar imaju rak, a vi ne radite baš ništa, to ne izgleda dobro, naročito za nekoga kao što je Megan, ko nudi svoju brigu kao adut. U prošlosti je uvek sebe predstavljala kao sposobnu da bude veća osoba, ali ovaj put to ne može da uradi i brine da će sve ovo uticati loše na nju – smatra Kvin.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Heraldičar Grujić: Princ Vilijam sasvim drugačije shvata vladavinu

 

makonda-tracker