kakav obrt

Neobičan zahtev Kejt Midlton iznenadio sve: Odluka Megan Markl razbesnela svet

0

Dok se oporavlja od raka Kejt Midlton je imala neobičnu želju, koja je ostala neostvarena 

POTEZ MEGAN MARKL RAZBESNEO SVET
POTEZ MEGAN MARKL RAZBESNEO SVET foto: Profimedia

Megan Markl i princ Hari nisu bliski sa kraljevskom porodicom, ali to nije sprečilo princa i princezu od Velsa da pokušaju da okončaju svađu, kaže kraljevski stručnjak.

 

Princ Vilijam i princeza Kejt pružili su ruku pomirenja princu Hariju i Megan Markl, ali se čini da ovog puta to neće ići glatko. Kraljevski pisac Tom Kvin je tvrdio da su Vilijam i Kejt bili spremni na pomirenje, ali do toga, po svemu sudeći, neće doći. 


Govoreći ekskluzivno za Miror, on tvrdi da je par došao do Megan i Harija i pozvao ih da dovedu svoju decu, princa Arčija i princezu Lilibet, u Veliku Britaniju u posetu. Međutim, veruje se da je Megan to odbila.

 

- Nema šanse da bi Megan dovela decu u Veliku Britaniju - rekao je Tom.

 

Megan i Hari nisu bliski sa Vilijamom i Kejt, a Saseksi su se u svojim dokumentarnim serijama na Netfliks-u, kao i u njihovom bombastičnom intervjuu sa Oprom Vinfri, oštro zamerili gotovo svim članovima kraljevske porodice.

 

Hari je takođe izneo brojne optužbe na račun svog brata i snaje u svojoj knjizi "Spare".

 

KEJT JE ŽELELA DA VIDI DECU MEGAN MARKL ALI JE ONA TO ODBILA
KEJT JE ŽELELA DA VIDI DECU MEGAN MARKL ALI JE ONA TO ODBILA foto: Paul Marriott / Alamy / Alamy / Profimedia

 

U knjizi je vojvoda od Saseksa govorio o svađi koju je imao sa Vilijamom, tokom koje je princ od Velsa navodno nazvao Harijevu suprugu Megan „teškom“, „grubom“ i „abrazivnom“.

 

Hari tvrdi da ga je brat tada „uhvatio za kragnu, pocepao mi kragnu i oborio ga na pod”.

 

Arči i Lilibet žive sa svojim roditeljima u Kaliforniji i proveli su izvesno vreme sa kraljevskom porodicom.

 

NARUŠENI ODNOSI U KRALJEVSKOJ PORODICI NE JENJAVAJU
NARUŠENI ODNOSI U KRALJEVSKOJ PORODICI NE JENJAVAJU foto: PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia

Megan i Hari su trebali da dovedu svoju decu u Veliku Britaniju u septembru 2022. godine, ali su zbog bezbednosti odlučili da to ipak ne učine.

 

U sudskim dokumentima objavljenim nakon presude u slučaju princa Harija u Velikoj Britaniji, otkriveno je da su Megan i Hari tražili obezbeđenje, ali ih je RAVEC (Kraljevski i VIP izvršni komitet) odbio.

 

Tada je rečeno da je tim Harija i Megan "pisao da kaže da predloženi bezbednosni aranžmani za septembarsku posetu nisu zakoniti". Oni su takođe opisali mere kao "neadekvatne".

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Povučen podkast o Saseksima

 

makonda-tracker