reciklirani stajling

Lepršavo, vrcavo, cvetno - savršeno za svaki dan: Prolećni stajling Megan Markl je inspiracija za najlepše prolećne dane

0

Vojvotkinja je reciklirala omiljeni prolećni komad i sve oduševila tokom posete jednoj dečijoj bolnici u Los Anđelesu 

PROLEĆNI STAJLING MEGAN MARKL
PROLEĆNI STAJLING MEGAN MARKL foto: EPA-EFE/JULIAN SMITH

Supruga princa Harija, Megan Markl posetila je pre nekoliko dana jednu dečiju bolnicu u Los Anđelesu. Tokom te posete ona je okupila decu koja u njoj borave kako bi ima čitala poeziju. 

 

Ono što retki zanju jeste i to da je Megan i sama autorka jedne knjige za decu pod nazivom "The Bench". Deca su bila oduševljena što imaju priliku da je upoznaju i da sa njom provedu izvesno vreme. 

 

I vojvotkinja je bila oduševljena malim borcima. Za tu priliku ona je ponela prelepu odevnu kombinaciju koja je mamila uzdahe devojčica, ali i svih drugih ljudi koji su bili okupljeni oko nje.

 

 

Vojvotkinja od Saseksa je ranije već nosila ovu haljinu na porodičnoj fotografiji na kojoj je sa sa princom Arčijem i princezom Lilibet, a koja je napravljena za potrebe Netfliksovog dokumentarnog serijala 'Hari & Megan'.

 

Ona se ponovo odlučila za haljinu od svile koja je bila sačinjena od gornjeg dela nalik na košulju i donjeg, koji je bio poput suknje sa cvetnim motivima dizajnera Oscar de la Renta, koji je jedan od njenih omiljenih i čiji komadi se još od ranije nalaze u njenom garderoberu. 

 

MEGAN MARKL U NAJLEPŠOJ PROLEĆNOJ HALJINI KOJU ŽENE OBOŽAVAJU
MEGAN MARKL U NAJLEPŠOJ PROLEĆNOJ HALJINI KOJU ŽENE OBOŽAVAJU foto: Children’s Hospital Los Angeles / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Prethodno je istu, belu haljinu nosila tokom posete Velikoj Britaniji sa suprugom, princom Harijem, i njihovom decom, princom Arčijem (4) i princezom Lilibet (2) u leto 2022.

 

Tog juna, četvoročlana porodica otputovala je u Veliku Britaniju iz svog doma u Kaliforniji na proslavu platinastog jubileja kraljice Elizabete, koja je bila prvi put kada su kraljica Elizabeta i budući kralj Čarls sreli Lilibet.

 

HALJINA MEGAN MARKL IDEALNA ZA PROLEĆE
HALJINA MEGAN MARKL IDEALNA ZA PROLEĆE foto: Children’s Hospital Los Angeles / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Ćerka princa Harija i Megan, poznata kao „Lili“, rođena je u Kaliforniji 2021. godine, a mala princeza je takođe proslavila svoj prvi rođendan „ležernim, intimnim piknikom u dvorištu“ u kući svojih roditelja (sada već bivše) Frogmore Kotiža.

 

Megan je uz ovu prelepu haljinu obula crne cipele sa kaiševima oko članka koje su upotpunile stajling i učinile da izgleda savršeno. Svoju dugu, tamnu kosu pustila je da pada niz leđa, a jednostavnom dnevnom šminkom učinila je da izgleda prirodno, lepo i istovremeno otmeno i prefinjeno. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Stručnjak analizirao govor tela Megan i Harija - evo šta kaže

 

makonda-tracker