peh!

PRELEPA i preskupa haljina ostala je u — drugom planu! Modni peh Megan Markl zbog kog je nemilosrdno komentarišu

0

Megan Markl pojavila se u dečjoj bolnici u košulja-haljini koja je zbog jednog detalja odmah postala viralna na mrežama.

Megan Markl u bolnici u Los ANđelesu
Megan Markl u bolnici u Los ANđelesufoto: Children’s Hospital Los Angeles / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl nedavno je predstavila svoj novi brend, ali se, i pored toga, bavi humanitarnim radom, te je posetila jednu dečju bolnicu u Los Anđelesu, kako bi posetila mališane koji u njoj borave.

 

Njena poseta je protekla lepo i u znaku osmeha i pažnje, ali na društvenim mrežama primećeno je da je imala veliki peh sa garderobom.

 

Ova poseta odigrala se 21. marta, u okviru dobrotvorne kampanje, a za tu priliku je Megan birala luksuzni modni komad s potpisom Oskara de la Rente.

 

 

U pitanju je svilean šik košulja-haljina od šifona, koju je već ranije nosila, a košta 2700 funti, dok ju je uklopila s ravnim crnim cipelama svog omiljenog brenda Aquazzura. Tu je njen neziostavni Kartije nakit i dijamantska narukvica, ali sve je ostalo u drugom planu zbog — peha s haljinom.

 

Megan Markl u predivnoj košulja-haljini
Megan Markl u predivnoj košulja-haljinifoto: Children’s Hospital Los Angeles / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Naime, dok je sedela i čitala deci, videlo se da je njena haljina napukla i da ima rupu s leve strane, blizu struka, a fanovima s društvenih mreža to nije moglo da promakne.

 

Rupica na haljini Megan Markl
Rupica na haljini Megan Marklfoto: @childrensLA, Printscreen/X

Možda samo nije zakopčala do kraja... Ili joj je pretesno, pa se otkopčalo — pretpostavio je jedan korisnik mreže Iks.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

STRUČNJAK ZA GOVOR TELA IZANALIZIRAO MEGAN I HARIJA: On je delovao PRIRODNIJE, Megan kao da SKRIVA nešto (KURIR TELEVIZIJA)

 

makonda-tracker