ko se tome nadao?

Šuška se da je princ Vilijam ponudio Hariju nešto KRUPNO: Ako i ovo odbije – teško da će se IKADA POMIRITI

1

Baš kad smo pomislili da je odnos braće nepopravljiv, osoba dobro upućena u prilike u kraljevskoj porodici iznela je nešto što ranije nije bilo poznato

Prilikom pozdravljanja naroda ispred Vindzora nakon smrti Elizabete II, Kejt Midlton i princ Vilijam nisu razmenili ni reč s princem Harijem i Megan Markl
Prilikom pozdravljanja naroda ispred Vindzora nakon smrti Elizabete II, Kejt Midlton i princ Vilijam nisu razmenili ni reč s princem Harijem i Megan Marklfoto: PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia

Odnos princa Vilijama i princa Harija već nekoliko godina je veoma loš – braća gotovo da ne komuniciraju nakon što je princ Hari sa suprugom Megan Markl izneo niz neprijatnih detalja o životu u kraljevskoj porodici.


Međutim, nakon što je Vilijamova supruga Kejt Midlton saopštila da boluje od raka, javljeno je da su vojvoda i vojvotkinja od Saseksa kontaktirali s njima.


Još uvek Hari navodno očekuje izvinjenje od britanske kraljevske porodice zbog stvari koje smatra da su mu učinjene nažao, a ostrvski mediji već neko vreme pišu da nema naznaka da će se oni pomiriti.

Sada, međutim, kraljevski biograf Tom Kvin, koji je dobro upućen u odnose unutar najpoznatije familije sveta, tvrdi da su princ Vilijam i Kejt Midlton, princ i princeza od Vesa, spustili gard i ohrabrili Saseksove da porodično dođu u Veliku Britaniju.

 

Princ Vilijam, Kejt Midlton, Megan Markl i princ Hari
Princ Vilijam, Kejt Midlton, Megan Markl i princ Harifoto: EPA-EFE/STRINGER

Nema šanse da će Megan dovesti decu u Ujedinjeno Kraljevstvo – rekao je Kvin za Mirror. – Vilijam i Kejt su sugerisali Megan i Hariju da dovedu decu da bi dve porodice pokušale da se pomire, ali taj predlog trenutno ne vodi nikud.

 

Hoće li Hari i Megan dovesti decu u Englesku?


Koliko istine ima u tome, nije poznato jer Vilijam već neko vreme uopšte ne pominje brata, a otkriveno je da, kada su se zajedno pojavili u javnosti da pozdrave narod nakon smrti kraljice Elizabete II 2022, Vilijam i Kejt nisu razmeli ni reč s Harijem i Megan tokom zajedničke vožnje automobilom.

Podsetimo, princ Hari i Megan Markl žive u Americi od 2020. godine, a tamo je rođena i njihova ćerka princeza Lilibet, dok se sin princ Arči nije vraćao u Britaniju otkako je bio beba.


Hari je izneo više negativnih komentara i tvrdnji o kraljevskoj porodici, a u svojoj autobiografiji "Rezerva" tvrdi da je Vilijam postao nasilan prilikom jedne rasprave o Megan Markl. Navodno je stariji princ uhvatio brata za kragnu, pokidao mu ogrlicu i oborio ga na pod, tvrdi on.

 

Prinčevi Hari i Vilijam godinama su u lošim odnosima
Prinčevi Hari i Vilijam godinama su u lošim odnosimafoto: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povratak princa Harija na Ostrvo planiran je za 8. maj, kada će u Katedrali Svetog Pavla biti obeleženo 10 godina postojanja Igara nepobedivih (Invictus Games), turnira za ratne veterane koji je on osnovao. Još uvek nema potvrde da će mu se pridružiti supruga Megan, a upućeni su ranije tvrdili da je on "pritiska da dođe", dok nema naznaka hoće li s njim biti njihova deca.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Heraldičar Grujić: Princ Vilijam sasvim drugačije shvata vladavinu

 

makonda-tracker