nije mu lako

Prolazio je strašne stvari od detinjstva: Otkriveno je kako se Vilijam sada nosi s teškim trenucima i na koga se ugleda

0

Princ Vilijam ima masku nasmejanog čoveka, ali iza zatvorenih vrata mu sigurno nije lako poslednjih meseci.

Princ Vilijam prolazi kroz teško razdoblje
Princ Vilijam prolazi kroz teško razdobljefoto: EPA-EFE/DAVID CLIFF

Vilijam, princ od Velsa, proživljava teške trenutke poslednjih nedelja i meseci, a premda na licu često nosi osmeh i pozitivnu energiju, sigurno je da mu nimalo nije lako kada zatvori vrata palate nakon svih dnevnih obaveza koje ima.

 

On je još od detinjstva morao da proživi strašne momente, nakon što mu je majka, princeza Dajana, stradala dok je bio jako mlad, a sada se istovremeno nosi s bolešću oca i supruge, kojima je nedavno dijagnostikovan karcinom.

 

U veoma kratkom vremenskom periodu, princ se ne samo suočio s njihovim dijagnozama, već je morao i da prihvati brojne poslovne obaveze i da pri svakom svom pojavljivanju bude nasmejan.

 

Mada se uglavnom piše i priča o princezi od Velsa i samom kralju. princ Vilijam je sve vreme uz njih i nosi se sa izazovnim periodom, mada su ga mnogi kritikovali jer se nije pojavio na klupi pokraj supruge u njenoj emotivnoj video-poruci, u kojoj je otkrila šta joj se dešavalo prethodnih meseci.

 

Vilijam je sve vreme uz porodicu
Vilijam je sve vreme uz porodicufoto: GEORGE ROGERS / Sipa Press / Profimedia

 

Gde princ Vilijam nalazi snagu u teškim danima?

 

Kako navode strani mediji, princ svoju snagu crpi iz primera svoje bake, pokojne kraljice Elizabete II, koja je uvek u javnosti imala snagu, osmeh i vedrinu. Naime, kako se navodi, Vilijam je, kao i ona, snažnog karaktera.

 

On je mnogo naučio iz bakine borbe pred kraj života , pa se trudi da se sa stvarima nosi poput nje. Pred njim su teška vremena, ali on se nosi s pritiskom dobro — rekao je izvor blizak porodici za People.

 

Vilijam je našao uzor u baki, kraljici Elizabeti
Vilijam je našao uzor u baki, kraljici Elizabetifoto: EPA/ADAM VAUGHAN

On je sada potpuno posvećen porodici.

 

On zna da će će pritisak na njega samo rasti, ali je on dobro obučen z aulogu koja ima u naciji. On se u ovim teškim danima usredsredio na porodicu, što je uradila i kraljica kada je preminula Dajana — rekao je drugi izbor, naglasivši da je iz ovoga Vilijam naučio važnu lekciju.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

OD OVE BOLESTI SVAKOG DANA UMRE JEDNA ŽENA: Podmukla, teško se otkriva, a ima i onih koje su uspele da se spasu

 

makonda-tracker