kraljevska porodica

Kejt je bila PRIMORANA da prizna da ima RAK: Svi su mislili da je zbog pritiska javnosti, a ISTINA je potpuno drugačija

0

Kad je postalo jasno da nešto mora da se uradi, Kejt je izašla i otkrila da boluje od raka

KEJT JE BILA PRIMORANA DA PRIZNA DA IMA RAK
KEJT JE BILA PRIMORANA DA PRIZNA DA IMA RAKfoto: Shutterstock / B. Lenoir

Ceo svet potresla je nedavno vest o tome da princeza od Velsa, Kejt Midlton boluje od raka. Mesecima se spekulisalo o tome da se nešto čudno dešava u Palati, a onda je postalo jasno - istina mora da se otkrije.l

 

Pomoćnici Kensingtonske palate su tada žurno izbacili video u kojem Kejt govori o svojoj dijagnozi, kao i o detaljima njenog lečenja raka.

 

Kejt Midlton je potvrdila da joj je dijagnostikovan rak i da je podvrgnuta "preventivnoj hemoterapiji" zbog te bolesti.

 

 

Međutim, dobro pozicionirani izvor je otkrio da tajming snimka nema nikakve veze sa spekulacijama i nagađanjima javnosti, već zato što je neko znao za njeno zdravstveno stanje.

 

- Kensingtonska palata je kontaktirana u vezi sa Kejtinom dijagnozom i postalo je jasno da nema drugog rešenja nego da se kaže istina i predupredi mogućnost da te činjenice "procure" u javnost - rekao je insajder u kolumni Efraim Hardkasl u Dejli Mejlu.

 

Nejasno je da li je u pitanju bio neko iz Londonske klinike, gde je princeza u januaru podvrgnuta operaciji abdomena, ili sa nekog drugog mesta.

 

Nakon višenedeljnih mahnitih spekulacija na društvenim mrežama o njenom zdravlju, Kejt je objavila iskrenu video poruku, potvrđujući da je na hemoterapiji zbog raka.

KEJT NIJE ŽELELA, ALI JE MORALA DA PRIČA O SVOM ZDRAVSTVENOM STANJU
KEJT NIJE ŽELELA, ALI JE MORALA DA PRIČA O SVOM ZDRAVSTVENOM STANJU foto: Splashnews / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Princeza (42) govorila da je za sve njih bio veliki šok saznanje da ipak ima rak i da su usledili teški meseci kroz koje su morali da prođu. 

 

Oblik raka nije otkriven, ali buduća kraljica je započela "preventivnu hemoterapiju" krajem februara, i kaže se razmišlja pozitivno i veruje u oporavak. 

 

Princ Vilijam i Kejt su se fokusirali na svoju decu, odvojili su vreme da pažljivo podele stanje princezinog zdravlja sa princom Džordžom, princom Šarlotom i princom Lujom.

 

Za kralja, kome je u februaru dijagnostikovan rak, kaže se da je "ponosan" na svoju "voljenu" snaju zbog njene "hrabrosti" koja je govorila o njenom lečenju i da je ostao u bliskom kontaktu tokom poslednjih nekoliko nedelja.

Kraljica Kamila je prošlog vikenda rekla da je princeza od Velsa "oduševena" podrškom javnosti.

 

Kralj se od početka februara lečio od neotkrivenog oblika raka nakon što je imao operaciju uvećane prostate na londonskoj klinici. Dok se monarh povukao sa javnih dužnosti dok nastavlja da se leči, on je i dalje obavljao skromne službene dužnosti iza zidova palate.

 

Princ Vilijam trebalo bi da se vrati javnim dužnostima nakon što se njegova deca vrate u školu posle uskršnjeg raspusta.

 

Za sada će nastaviti da održava ravnotežu između brige o suprugzi, porodici i obavljanja službenih dužnosti kao što je to činio od njene operacije u januaru.

 

Nije poznato koliko dugo će Kejt biti na lečenju, ona će se sada prvenstveno fokusirati na oporavak, a tek kasnije ako i kada bude sposobna i spremna prisustvovaće pojedinim događajima.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Britanska kruna prolazi kroz težak period i krizu 

 

makonda-tracker