šuška se

Ovog puta – ne prihvata "NE" kao odgovor: Princ Hari očekuje od Megan Markl da pogazi svoju reč?

0

Kako je u knjizi o kraljevskom paru napisao novinar blizak Megan Markl, ona je donela čvrstu odluku, ali sada se šuška da suprug od nje očekuje da je promeni

Princ Hari i Megan Markl već četiri godine žive van Britanije
Princ Hari i Megan Markl već četiri godine žive van Britanijefoto: Utrecht Robin/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Princ Hari nedavno je neplanirano došao u rodnu Britaniju na 24 sata, nakon vesti da njegov otac kralj Čarls III boluje od raka, a sada bi ponovo mogao da se dođe kući.


Igre nepobedivih (The Invictus Games), turnir koji je on osnovao 2014, trebalo bi da održe veliki događaj u Ujedinjenom Kraljevstvu, a princ navodno želi da mu se na engleskom tlu pridruži i njegova supruga Megan Markl.


Međutim, kraljevski stručnjak Tom Kvin za Mirror kaže da vojvotkinja od Saseksa "ne želi da ponovo kroči" u London.


Hari pritiska svoju suprugu Megan da mu se pridruži na tom događaju – kaže Kvin.

Međutim, vojvotkinja od Saseksa, tvrdi on, "nikada se nije osećala kao kod kuće" u Britaniji, a Kvin veruje da Hari nije raspoložen da prihvati odgovor "ne" ovog puta.

 

Megan Markl i princ Hari trenutno rade na popravljanju imidža svog brenda
Megan Markl i princ Hari trenutno rade na popravljanju imidža svog brendafoto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Igre nepobedivih su jedna od retkih oblasti u Harijevom životu gde se oseća kao da je na svom terenu. Nema sumnje da je pomaganje vojnicima s invaliditetom dobra stvar, pa je to nešto što Hari radi ne okrećući sve tako da on bude u centru pažnje. To je dobro za brend Saseksovih, ali samo ako je i Megan tu – naglašava Kvin.


Dakle, on definitivno vrši pritisak na nju da mu se pridruži – kaže on.


Navodno dobro upućeni komentator kraljevskih prilika kaže da to izaziva tenzije u braku princa Harija i Megan Markl, koji je počeo 2018. godine.


Ovo izaziva veliku tenziju u njihovom odnosu. Knjiga Omida Skobija Endgame kaže nam da Megan ne želi više nikad da poseti Ujedinjeno Kraljevstvo, ali sada shvata da se Igre približavaju i da je njen svekar ozbiljno bolestan, pa nikad ne treba reći nikad – kaže Kvin.

 

Megan Markl i princ Hari u braku su od 2018. godine
Megan Markl i princ Hari u braku su od 2018. godinefoto: EPA-EFE/Christopher Neundorf

Kad je Megan Markl poslednji put posetila Britaniju?


Vojvotkinja od Saseksa možda i dalje ponosno ističe svoju titulu, ali Britanija nesumnjivo za nju više nije među omiljenim mestima na svetu, budući da je poslednji put bila na Ostrvu u septembru 2022, na sahrani kraljice Elizabete II.


Nedavno je prisustvovala jednom događaju u Londonu virtuelnim putem, obrativši se putem ekrana, a nije poznato da ima planove da ponovo poseti bilo koji deo zemlje.


Omid Skobi, poznati novinar i navodni prijatelj Megan Markl (koji, doduše, negira da su oni bliski i da mu je ona davala informacije), napisao je dve knjige o princu Hariju i Megan – Finding Freedom i Endgame, a u ovoj poslednjoj je istakao da ona nema nameru da ponovo dođe u domovinu svog supruga.

 

Skobi je, inače, nedavno negirao tračeve da su Saseksovi u lošim odnosima i istakao da je par srećan.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima

 

BONUS VIDEO

"Princ Hari je ili licemer ili glup"

 

makonda-tracker