ne dozvoljava dalje!

DUGO JE ĆUTALA, a sada je stvar postala ozbiljna: Rouz Hanberi spremila je osvetu za one koji šire tračeve o njoj

0

Markiza Rouz Hanberi ne želi više da ćuti kada su u pitanju tračevi o njenoj navodnoj aferi s Vilijamom, princem od Velsa.

Rouz Hanberi više ne želi da ćuti na tračeve o aferi
Rouz Hanberi više ne želi da ćuti na tračeve o aferifoto: James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Markiza Sara Rouz Hanberi spremna je da preduzme ozbiljne mere kako bi ugasila spekulacije da je imala aferu s princem Vilijamom.

 

Nakon što su njeni advokati demantovali navode o aferi, ona je načinila i korak više.

 

Kako je potvrdio In Touch, Rouz Hanberi je poslala opomenu Stivenu Kolbertu, voditelju emisije The Late Show, nakon što se izrugivao navodnoj aferi koju je imala s Vilijamom 2019. i tračevima povezanim sa spekulacijama o tome gde je Kejt Midlton i šta se dešava s njom nakon operacije.

 

 

Trač je prenošen putem medija kao rezultat šale koja je izgovorena u emisiji The Late Show, koju vodi Stiven Kolbert — navodi se u saopštenju advokata Hanberijeve — Pisali smo u ime naše klijentkinje CBS-u i ostalim relevantnim medijima kako bismo potvrdili da su ovi navodi lažni. 

 

Rouz Hanberi povezuju s Vilijamom još od 2019.
Rouz Hanberi povezuju s Vilijamom još od 2019.foto: Stephen Pond / PA Images / Profimedia

12. mart je bio datum kada je emitovana navedena emisija sa Stivenom Kolbertom.

 

Internet nagađa da je Kejtin nestanak povezan s njenim mužem, budućim engleskim kraljem Vilijamom, i njegovom aferom — počelo je izlaganje u emisiji. — Mislim da svi znamo ko je ta navodna druga žena, recite sa mnom, markiza od Čolmondlija. Dakle, tračevi o aferi potiču još iz 2019. Sudeći po tabloidima, još tada, kada mu se Kejt navodno suprotstavila, on se smejao i rekao da tu nema ničega. Aha, uvek je to dobar odgovor kad te žena optuži da je varaš — navodi Us Magazine.

 

Rouz Hanberi u braku je sa starijim markizom Dejvidom Roksevidžem
Rouz Hanberi u braku je sa starijim markizom Dejvidom Roksevidžemfoto: James Whatling / The Mega Agency / Profimedia

 

Takođe je ismejano i prezime Roksevidž, koje nosi Dejvid, suprug Rouz Hanberi i markiz od Čolmondlija.

 

Roksevidž? Zvuči manje kao britanski aristokrata i više kao muzičar iz porodice Kremenko — rečeno je.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

VELIKA ANALIZA EKSPERATA ZA KURIR: Britanska monarhija na pomolu NAJVEĆE KRIZE IKADA! Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?

 

makonda-tracker