najvažniji deo je obavljen

Prekršiće sopstvena pravila, ali biće GLAMUROZNO: Otkriven novi plan Megan Markl i princa Harija u vezi s njihovom decom

0

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa trenutno rade na "rebrendiranju", a među njihovim pomagačima mogli bi da budu i njihovi sin i ćerka

Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa, udata je za princa Harija od 2018. godine
Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa, udata je za princa Harija od 2018. godinefoto: EPA-EFE/JULIAN SMITH

Princ Hari i Megan Markl veoma su zaštitnički nastrojeni kada je reč o njihovoj deci i tome koliko je njihova porodica izložena javnosti.


Par je u tek nekoliko navrata pokazao svoju decu Arčija i Lilibet i ne eksponira njihov svakodnevni život, odbili su da navedu ko su sve kumovi njihove dece, nisu bili ni na poslednjoj božićnoj čestitki koju su vojvoda i vojvotkinja od Saseksa objavili.

 

U jednom intervjuu Megan je istakla da njena deca sigurno neće ići u školu u Velikoj Britaniji jer želi da ih zaštiti od pažnje javnosti i paparaca koji bi im bili za petama oko škole.

Žao mi je, imam problem s tim. To me ne čini opsednutomn privatnošću. To me čini snažnim i dobrim roditeljem koji želi da zaštiti svoje dete – rekla je ona.


Ona se jednom prilikom požalila i na to što se od nje očekuje da deli fotografije svojih mališana.

 

Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa
Megan Markl, vojvotkinja od Saseksafoto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Zašto bih to pružila ljudima koji nazivaju moje dete pogrdnim rečima pre nego što fotografiju podelim s onima koji ga zaista vole? Recite mi kako to ima smisla i igraću tu igru – istakla je.
 

Mališane već dugo nismo videli, ali uskoro bi to moglo da se promeni.

 

Uskoro bismo mogli da vidimo princa Arčija i princezu Lilibet

 

Kako za Daily Mail piše stručnjak za britansku kraljevsku porodicu Ričard Eden, par je angažovao jednog od omiljenih fotografa Megan Markl kako bi napravili "glamurozne fotografije" svoje porodice.

 

Megan Markl nedavno je na jednom panelu pričala o nasilju na društvenim mrežama
Megan Markl nedavno je na jednom panelu pričala o nasilju na društvenim mrežamafoto: EPA-EFE/ADAM DAVIS

U pitanju je njujorški umetnik Džejk Rozenberg, koji je navodno ranije ovog meseca bio u Kaliforniji, gde Megan Markl i princ Hari stanuju u Montesitu. Tada je, tvrdi Eden, snimio niz fotografija Megan Markl dok kuva, kao i u društvu njenog sina princa Arčija i ćerke princeze Lilibet.

Snimanje se dogodilo u vili Saseksovih, približno u vreme kada je Megan Markl pokrenula svoj novi brend American Riviera Orchard, koji će se fokusirati na životni stil, baštovanstvo, uređenje doma i kulinarstvo.

 

Princ Hari i Megan Markl
Princ Hari i Megan Markl foto: EPA-EFE/NEIL HALL

Džejk Rozenberg doselio se u Njujork iz Toronta, gde je Megan živela godinama, dok je snimala seriju "Suits". Fotografisao je vojvotkinju u više navrata, a nju na svom sajtu fotograf navodi prvu na spisku poznatih ličnosti s kojima je sarađivao, ispred Opre Vinfri, Sindi Kraford, Dejvida Bekama, Majkla B. Džordana, Prijanke Čopre. Kako ističe, on je uspeo da prikaže "njihove autentične ličnosti".

 

Megan Markl i poznati fotograf su u sjajnim odnosima, a on joj je 2015, mnogo pre njene ljubavi s princem Harijem, na Instagramu čestitao rođendan uz poruku da je ona "dragulj od žene, prelepa na sve moguće načine".

 

*Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Heraldičar Grujić: Princ Vilijam sasvim drugačije shvata vladavinu

 

makonda-tracker