tad nije ni poznavala harija

Oplela po budućoj JETRVI, nije ni sanjala da će se naći u istoj situaciji: Brutalni komentari Megan Mark o Kejt Midlton

0

Od samog početka Megan je imala otpor ka svemu što nosi "kraljevska služba"

MEGAN JE KRITIKOVALA KEJT I PRE NEGO ŠTO JE UPOZNALA HARIJA
MEGAN JE KRITIKOVALA KEJT I PRE NEGO ŠTO JE UPOZNALA HARIJA foto: Paul Marriott / Alamy / Alamy / Profimedia

Mnogo pre nego što će se i sama naći u vrtlogu svega što nosi kraljevska služba, vojvotkinja od Saseksa, Megan Markl, je napisala jedan veoma oštar post na blogu o kraljevskom venčanju između Kejt Midlton i princa Vilijama.

 

Sve se odigralo pre nego što je upoznala princa Harija i samim tim ušla u celu priču o protokolima, ponašanju, poštovanju pravila i svemu ostalom što nosi život jednog pripadnika kraljevske porodice.


Bajkoviti dan venčanja princa i princeze od Velsa 2011. bio je jedno od najupečatljivijih kraljevskih venčanja u istoriji, sa više od dve milijarde ljudi širom sveta koji se okupilo da gleda kako princ Vilijam stupa u brak sa svojom izabranicom.

 

 

I dok su svi bili oduševljeni proslavama nakon velikog dana, Megan Markl je podelila neka razmišljanja na svom blogu o stilu života, The Tig, o kraljevskom venčanju.

 

Vojvotkinja od Saseksa napisala je post na blogu, a glavna tema je bio "beskrajan razgovor o princezi Kejt" nakon njenog kraljevskog venčanja sa princom Vilijamom.

 

- Male devojčice sanjaju da budu princeze. Ja sam, na primer, bila o Ši-Ra, princezi moći.  Za one od vas koji nisu upoznati sa referencom iz crtanog filma iz 80-ih, Ši-Ra je sestra bliznakinja Hi Mena i kraljevska pobunjenica sa mačem poznata po svojoj snazi. Ovde definitivno ne govorimo o Pepeljugi - napisala je Megan posle intervjua sa princezom Alijom Al-Senusi, pripadnicom libijske kraljevske porodice, pa je dodala:

MEGAN NIJE NI SANJALA DA ĆE SE NAĆI U SLIČNOJ SITUACIJI KAO KEJT
MEGAN NIJE NI SANJALA DA ĆE SE NAĆI U SLIČNOJ SITUACIJI KAO KEJTfoto: EPA-EFE/ADAM DAVIS

 

- Izgleda da odrasle žene zadržavaju ovu fantaziju iz detinjstva. Pogledajte samo pompu i okolnosti oko kraljevskog venčanja i beskrajnog razgovora o princezi Kejt.

 

S obzirom na njene ranije stavove, Megan očigledno nikada nije mogla da zamisli da će i ona jednog dana učestvovati u "pompi i okolnostima" kada se udala za princa Harija samo sedam godina kasnije.

 

U svom eksplozivnom intervjuu sa voditeljkom Oprom Vinfri, Megan je priznala da je ušla u kraljevsku porodicu "naivno" i da nije radila nikakvo onlajn istraživanje kada je izlazila sa Harijem 2016. godine. Par se potom venčao u kapeli Svetog Đorđa u Zamak Vindzor 19. maja 2018.

 

- Tokom odrastanja nisam bila upućena u to kako živi kraljevska porodica. To nije bilo nešto što je bilo deo razgovora kod kuće, nije bilo nešto što smo pratili - rekla je i dodala:

 

MEGAN SE ČUDILA TOLIKOJ POMPI UOČI VENČANJA PRINCA VILIJAMA I KEJT MIDLTON
MEGAN SE ČUDILA TOLIKOJ POMPI UOČI VENČANJA PRINCA VILIJAMA I KEJT MIDLTON foto: Zak Hussein / SplashNews.com / Splash / Profimedia

 

- Nisam u potpunosti razumela šta je posao članova kraljevske porodice.

 

Megan je priznala da je morala brzo da nauči i usavrši veštinu klanjanja pre nego što je prvi put srela kraljicu Elizabetu II u Kraljevskoj loži u Vindzoru.

 

U drugoj epizodi Netfliks dokumentarnog serijala o paru, Hari i Megan, bivša glumica se priseća da je prvi put srela pokojnog monarha i tada nije razumela zašto je morala da se nakloni kada je pozdravlja.

 

- Moja baka je bila prvi stariji član porodice kojeg je Megan upoznala. Nije imala pojma od čega se sve to sastoji. Za nju je to bio mali šok - priznao je jednom prilikom Hari.

 

- Nisam znala da ću je sresti do nekoliko trenutaka ranije. Bili smo u kolima i išli smo u Rojal Lodž na ručak. A on je rekao: 'O, moja baka je ovde. Ona će budi tamo posle crkve.' Sećam se da smo bili u kolima, vozili se, a on je rekao: "Znaš da se nakloniš, zar ne?" Mislila sam da se šali - bila je iskrena Megan Markl. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Zašto je BBC povukao podkast o princu Hariju i Megan Markl? 

 

makonda-tracker