malo je čudno?

"Šta je ovo?" "Zašto je odabrala OVO IME?!" Megan Markl lansirala brend, a umesto pohvala, dočekao ju je ŠAMAR JAVNOSTI

1

Megan Markl predstavila je novi brend u jeku neverovatnih spekulacija o kraljevskoj porodici, a komentari su već oštri.

Megan Markl javnosti je predstavila novi brend
Megan Markl javnosti je predstavila novi brendfoto: EPA-EFE/ADAM DAVIS

Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl odabrala je baš ovo, pomalo teško vreme za britansku kraljevsku porodicu da lansira svoj novi brend. Nakon što je demantovala da je rekla da se njoj ne bi desilo isto što i Kejt, u smislu toga da je Kejt Midlton priznala da je obrađivala fotografiju svoje dece i sebe, šuška se da Megan pokušava da se pomiri s njom.

 

Ipak, ona je izabrala da lansira svoj brend upravo u momentu kada se u Londonu održava dodela nagrada princeze Dajane Diana Legacy Awards.

 

Mediji su preneli da će se njen suprug, princ Hari, oglasiti tek kada princ Vilijam, koji će održati govor, napusti dodelu nagrada, a u tom trenutku zaživeo je i novi Meganin brend, drugačiji od svega što je radila do sad.

 

 

Na čemu Megan Markl zasniva novi brend?

 

Naime, Meganin novi veb-sajt i Instagram nose malo neobično ime, potpuno nevezano za njene titule i karijeru do sada: American Riviera Orchard (Voćnjak američke rivijere).

 

Na njenom Instagramu može se videti Megan kako bere cveće i kuva u svojoj luksuznoj kuhinji.

 

Čini se da je Meganin brend svojevrsni omaž Santa Barbari, gde živi s Harijem i njihovo dvoje dece, a Santa Barbara poznata je preko sto godina kao američka rivijera, zbog klime, predela, vina i kulture, navodi se.

 

Megan Markl okušaće se na novom poslovnom planu i lajfstajl sopstvenom brendu
Megan Markl okušaće se na novom poslovnom planu i lajfstajl sopstvenom brendufoto: Janet Mayer/Startraksphoto.com / INSTAR Images / Profimedia

Meganin solo Instagram nalog ugašen je pre nego što se udala za Harija 2018. godine, a njen novi nalog u ovom momentu ima 200 hiljada pratilaca. Kako se navodi, baziraće se na lajfstajlu i kuvanju. Takođe se navodi da će Megan praviti i prodavati proizvode poput džema.

 

U opisu profila navedena je njena kraljevska titula: Megan, vojvotkinja od Saseksa.

 

Novi nalog i brend Megan Markl
Novi nalog i brend Megan Marklfoto: Instagram Printscreen/americanrivieraorchard

Ipak, na društvenoj mreži Iks nisu oduševljeni i neki korisnici navode da je birala užasno ime za brend.

 

Šta je ovo? Hotel, marka vina, restoran, blog, modna marka? Vrlo zbunjujuće ime, — Meganina nesposobnost da nazove stvari se nastavlja, ovog puta sa Voćnjakom američke rivijere, što je užasno ime — naveo je nalog nazvan The Royal News Network.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

BBC povukao potkast o princu Hariju i Megan Markl!

 

makonda-tracker