može kako hoće, a ipak...

NIKO JOJ NIŠTA ne brani, ali... Iako je govorila da je SPUTANA, Megan Markl nikad nije promenila ono što joj je smetalo

0

Megan Markl jedna je od najhrabrijih žena s javne scene, koja je hrabro istupila iz kraljevske porodice kad više nije mogla da izdrži takav način života.

Megan Markl pre nekoliko godina sa tadašnjim verenikom Harijem
Megan Markl pre nekoliko godina sa tadašnjim verenikom Harijemfoto: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Otkako su napustili kraljevsku porodicu i Veliku Britaniju, te se preselili u novu vilu, vrednu 15 miliona dolara, u sunčanoj Kaliforniji, Megan Markl nam je pokazala neverovatan stil.

 

Princ Hari i Megan, zajedno sa sinom Arčijem, dva psa i Meganinom majkom Dorijom uputili su se na "let slobode" pre čak 4 godine, u martu 2020. godine, kako bi se oslobodili striktinih pravila kojima su morali dugo da se povinuju.

 

Megan je, nakon selidbe, uspela da se pronađe u glamuroznom životnom stilu, a napokon je krenula da nosi pregršt stvari s potpisima dizajnera koje je htela da nosi, kao i blistavi nakit, često sa tajnim značenjima i simbolikom.

 

 

Ipak, iako je kenula da živi životom koji je htela, 42-godišnja Megan ipak nije promenila ono što je govorila da joj smeta dok je "radila" za Firmu, odnosno dok je ispunjavala poslovne dužnosti u okviru britanske kraljevske porodice, navodi Daily Mail.

 

Šta je Megan smetalo, a nije promenila?

 

Naime, iako je ranije tvrdila da ne sme da nosi jarke boje dok je radila kao član kraljevske porodice, Megan je nastavila da nosi neutralne boje, iako sada nema nikakvih restrikcija po tom pitanju.

 

Umesto toga, ona je stil promenila tako da sad nosi haljine koje više otkrivaju ili u svoj autfit uklapa šortseve, što bi se smatralo nepriličnim za oblačenje člana britanske kraljevske porodice.

 

Megan Markl je ranije nosila uglavnom neutralne nijanse, kamel, belu i bež
Megan Markl je ranije nosila uglavnom neutralne nijanse, kamel, belu i bežfoto: EPA-EFE/KIM LUDBROOK

Većinu vremena u Britaniji, retko sam nosila boje — rekla je vojvotkinja u Netfliksovoj seriji iz 2022. godine, Hari i Megan.

 

 — Kako sam shvatala, ne možeš da nosiš istu boju kao Njeno veličanstvo ako je grupni događaj, ali ne možeš ni da nosiš istu boju kao neki stariji član porodice. Nosila sam prigušene boje da bih se uklopila. Nije bilo verzije mene koja se priključila porodici, a da nije probala da uradi sve da tu pripadne — rekla je Megan.

 

 

Stoga, Megan je nosila gotovo isključivo nijanse kamel, bež i bele boje. Ipak, nije to mnogo promenila do danas.

 

Pogledajte u galeriji kako je izgledala tokom nekih od svojih poslednjih javnih pojavljivanja:

1 / 10 Foto: EPA-EFE/ADAM DAVIS

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

STRUČNJAK ZA GOVOR TELA IZANALIZIRAO MEGAN I HARIJA: On je delovao PRIRODNIJE, Megan kao da SKRIVA nešto (KURIR TELEVIZIJA)

 

makonda-tracker