ovo su detalji

Kejt Midlton navodno viđena van Vindzora s Vilijamom! Kako je izgledala i šta su radili princ i princeza od Velsa?

0

Britanski mediji javljaju da su princ i princeza od Velsa izašli ležerno do lokalne prodavnice, kao i kako je Kejt Midlton delovala i ponašala se tom prilikom

Kejt Midlton, princeza od Velsa, operisana je u januaru, saopštila je Kensingtonska palata
Kejt Midlton, princeza od Velsa, operisana je u januaru, saopštila je Kensingtonska palatafoto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Kejt Midlton (42), princeza od Velsa, navodno je viđena izvan zidina zamka Vindzor u društvu supruga princa Vilijama (41), prestolonaslednika britanskog trona.


Ona je, javljaju mediji izgledala "srećno, zdravo i opušteno" prilikom posete lokalnoj prodavnici.


Kejt i Vilijam su, navodi se dalje, viđeni na jednom od svojih omiljenih mesta, na oko milju od Adelejd kotidža, kući u kojoj žive već neko vreme, nakon što su posmatrali sportstke aktivnosti svoje dece – princa Džordža (10), princeze Šarlot (8) i princa Luija (5).

Osoba koja je videla kraljevski par rekla je za The Sun:


Posle svih glasina koje su kružile, bio sam zapanjen što ih vidim tu. Kejt je kupovala s Vilijamom i izgledali su srećno, a ona je delovala dobro.

 

Princ Vilijam i Kejt Midlton
Princ Vilijam i Kejt Midltonfoto: EPA-EFE/NEIL HALL

Iako ne postoje fotografije ovog navodnog događaja, navodno zbog poštovanja privatnosti princeze od Velsa, mediji pišu da je ova vest znak ohrabrenja za javnost koja je zabrinuta za oporavak Kejt Midlton posle operacije.


Princeza je, kako je saopštila Kensingtonska palata u januaru, operisana u predelu abdomena. Ona se tada povukla sa svojih kraljevskih obaveza i trenutno se oporavlja, a trebalo bi da se vrati dužnostima posle Uskrsa.

Međutim, zbog činjenice da se o njenim zdravlju ne zna ništa i da je objavljeno više preterano uređenih fotografija, društvenim mrežama i medijima kruže teorije zavere i spekulacije.

 

Kejt Midlton, princeza od Velsa, operisana je u januaru
Kejt Midlton, princeza od Velsa, operisana je u januarufoto: John Rainford / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Najveći skandal izazvao je portret princeze od Velsa s decom koji su novinske agencije povukle zbog "manipulacije", te se Kejt Midlton izvinila putem društvene mreže X zbog eventualne zabune i poručila da je eksperimentisala prilikom obrade

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?

 

makonda-tracker