Zovu ga CRNA OVCA

Ovaj čovek može da uništi sve na čemu je Kejt Midlton radila 23 godine: Zna MNOGO, a njena majka mu je OČITALA LEKCIJU

0

Dok se princeza od Velsa oporavlja od operacije,

Princ Vilijam i Kejt Midlton, princ i princeza od Velsa
Princ Vilijam i Kejt Midlton, princ i princeza od Velsafoto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Britanska kraljevska porodica u poslednje vreme se suočava s brojnim negativnim komentarima i teorijama zavere, što je počelo nakon operacije Kejt Midlton sredinom januara.


U međuvremenu je kralj Čarls operisan od uvećane prostate, a potom mu je otkriven rak, potom je princ Vilijam počeo da se pojavljuje ređe u javnosti, posle čega je kraljica Kamila odlučila da ode na odmor.


I dok se mnogi pitaju da li Kruna nešto krije od javnosti, javlja se nova zabrinutost jer ujak Kejt Midlton, princeze od Velsa, ulazi u rijaliti.

Ujak Kejt Midlton u rijalitiju


Gari Goldsmit (58), rođeni brat Kejtine majke Kerol Midlton, učestvovaće u "Velikom bratu", koji počinje s emitovanjem večeras, a Palata je navodno zabrinuta zbog toga šta bi on mogao da kaže pred kamerama o Midltonovima i o kraljevskoj porodici. Mnogi kažu da on jednom rečenicom može da uništi sve što je Kejt gradila otkako je upoznala princa Vilijama 2001.

 

Gari Goldsmit, ujak Kejt Midlton, ulazi u rijaliti Veliki brat, za poznate ličnosti
Gari Goldsmit, ujak Kejt Midlton, ulazi u rijaliti Veliki brat, za poznate ličnostifoto: David Mirzoeff / PA Images / Profimedia

Gari je rekao da su mu Kejtina mama Kerol i tata Majkl očitali lekciju – kaže za The Sun izvor blizak novom učesniku rijalitija. – Nisu srećni što on ulazi u rijaliti "Veliki brat". To ih je razbesnelo. Kejt sad ne treba ovaj stres.


Izvor je dodao i da bi tema princa Harija i Megan Markl mogla da budu na Garijevoj meti.


Goldsmit se smestio u jednom hotelu u Londonu pred ulazak u rijaliti, a pred kamerama će se pojaviti večeras, i to u programu uživo. Međutim, uprkos opštoj zabrinutosti zbog toga šta bi on mogao da otkrije, osobe bliske njemu ističu da ujak Kejt Midlton ima samo reči hvale o svojoj sestričini.

 

Gari Goldsmit na venčanju Pipe Midlton 2017.
Gari Goldsmit na venčanju Pipe Midlton 2017.foto: Justin Tallis / PA Images / Profimedia

On je bio među zvanicama na njenom venčanju s princem Vilijamom 2011. godine, kao i kada se njena mlađa sestra Pipa Midlton udala za milijardera Džejmsa Metjuza šest godina kasnije.


U očima javnosti, Gari je postao crna ovca porodice. Kerol je njegova sestra, tako da će tu uvek biti ljubavi, ali više nisu saglasni u vezi s mnogim stvarima – dodao je izvor. – On kaže da nema njihov blagoslov za ulazak u kuću Velikog brata, ali svakako ulazi s mnogo entuzijazma.


Goldsmit navodno želi da "odbrani svoju porodicu" i "nikad ne bi učinio ništa što bi osramotilo Kejt ili Vilijama, o kojima ima visoko mišljenje".


– Gari kaže da zna šta radi i rekao je prijateljima da neće učiniti ništa što bi moglo da naudi njegovoj porodici – naglasio je anonimni izvor.

 

Kejt Midlton u jednom od svojih poslednjih pojavljivanja u javnosti pre operacije
Kejt Midlton u jednom od svojih poslednjih pojavljivanja u javnosti pre operacijefoto: I-Images / Zuma Press / Profimedia

Goldsmit je, inače, bio u žiži javnosti i pre nekoliko godina, kada je priznao da je pod dejstvom alkohola nasrnuo na svoju suprugu, posle čega je kažnjen novčanom kaznom od 5.000 funti.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima

 

BONUS VIDEO
"Vilijam drugačije shvata vladavinu"

 

makonda-tracker