urnebesno

Šta se dešava s Kejt Midlton? Najsmešniji tvitovi o "misterioznom nestanku" princeze od Velsa

0

Dok se supruga princa Vilijama oporavlja od operacije, spekulacije i teorije zavere o njenom stanju inspirisale su korisnike društvene mreže X da se našale na njihov račun

Kejt Midlton, princeza od Velsa, trenutno se oporavlja od operacije i trebalo bi da se vrati u javnost od Uskrsa
Kejt Midlton, princeza od Velsa, trenutno se oporavlja od operacije i trebalo bi da se vrati u javnost od Uskrsafoto: i-Images / Eyevine / Profimedia

Šta se dešava s Kejt Midlton jedno je od najčešćih pitanja na društvenim mrežama proteklih dana.


Dok se princeza od Velsa, supruga princa Vilijama, oporavlja o operacije u abdominalnoj regiji, mnogi fanovi britanske kraljevske porodice čude se kako je moguće da je nismo videli od decembra, dok je kralj Čarls već posle operacije uvećane prostate izašao ispred bolnice da pozdravi medije.


Kensingtonska palata saopštila je sredinom januara da je Kejt Midlton operisana, da će izaći iz bolnice za 10-14 dana i da se obavezama vraća od Uskrsa. Ipak, to što se ona ni na koji način ne oglašava, nije viđena i nije precizirano kakve zdravstvene probleme ima podstaklo je ono što često prati kraljevsku porodicu – teorije zavere.

To je posebno inspirisalo šaljivdžije na društvenoj mreži X (nekadašnjem Tviteru), a ovo su neki od najsmešnijih "mimova".


Brazilsko podizanje gluteusa

Kejt Midlton je zapravo anonimni ulični umetnik Benksi?

Kejt Midlton čeka da joj porastu šiške?

Kraljica Kamila osvaja sve

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Zašto Nataša Bekvalac nema Tviter?

 

makonda-tracker