DUGO JE NISMO VIDELI

Kako danas izgleda Jelena Janković? Nekadašnju teniserku dugo nismo videli, a i dalje očarava stilom (FOTO)

6

Jelenu Janković ne viđamo često u javnosti otkako je postala mama, a sada se pojavila njena fotografija posle par godina!

Jelena Janković se već dugo retko pojavljuje u javnosti
Jelena Janković se već dugo retko pojavljuje u javnostifoto: ATAImages

Nekadašnja teniserka i velika nada belog sporta Jelena Janković pre nekoliko godina se povukla iz sveta tenisa, ali i dalje uživa veliku popularnost zbog svetskog uspeha koji je postigla.

 

Mada se u javnosti pojavljuje jako retko, poznato je da je pre nekoliko godina Jelena upoznala doktora Branka Baraća, s kojim je 2021. godine dobila ćerkicu Unu.

 

Kako su mediji pisali, upoznavanje Jelene i Branka i ceo početak njihove ljubavi, bilo je potpuno filmski. Nakon Adrija tur turnira u organizaciji Novaka Đokovića, srpska teniserka je bila pozitivna na virus korona, nakon čega je potražila lekarsku pomoć.

 

Tada je upoznala doktora Baraća, u organizaciji, a simpatije su se odmah dogodile i učinile svoje. Bivša teniserka se izlečila, ali i ostala u kontaktu sa doktorom koji joj je u tome pomogao, a danas imaju dete. Ona se jednom prilikom osvrnula i na to s čim se sve susreće od kada je dete stiglo u njihov dom:

 

— Jurim za detetom, život se totalno promenio. Više nisam ja prioritet, niti moje obaveze neke, nego dete. Sad je tako. Zasniva se sve na tome šta njoj treba, da njoj obezbedim negu i brigu, briga o detetu je uvek tu — dodala je Jelena.

 

1 / 10 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

 Trudim se da budem dobra majka, da budem posvećena, ona mi je sada najbitnija. Pogotovo sada kad je mala, prohodala je, sve je zanima, hoće sve da pipa, želi svuda da ide, radoznala je, eto — zaključila je nekadašnja prva teniserka planete za "Sport Klub".

 

Otkako je postala mama, Jelenu retko viđamo u javnosti, ali pre malo više od mesec dana na Instagramu se pojavila jedna njena fotografija iz Dubaija. Jelena se ne menja, a neguje istančan i elegantan stil.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

TENIS KAKO BIVA NAJLEPŠI: Retko gde se teniseri obožavaju kao u Monte Karlu

 

makonda-tracker