sličnost je očigledna

Ovo je RETKA PRILIKA da ih vidimo u javnosti: Znate li da Jelena Janković ima DVOJICU ROĐENE BRAĆE? Evo i kako izgledaju

0

Uprkos njenoj velikoj popularnosti porodica Jelene Janković se ne eksponira u javnosti 

foto: Instagram / jjelicious
foto: Instagram / jjelicious

Nekadašnja teniserka Jelena Janković proslavila se u belom sportu i ostavila je neizbrisiv trag u srpskom tenisu.

 

Uprkos činjenici što je veoma poznata, a ranije je svakodnevno bila u centru pažnje medija naša bivša teniserka nikada svoju porodicu nije prikazivala u javnosti

 

Upravo zato se mnogi iznenade kada čuju da ona ima dva rođena brata. Jelena je više puta govorila o tome da ima veoma jaku vezu sa članovima svoje porodice i da su joj oni najveća podrška. 

 

 

Jelena Janković je drasla uz majku Snežanu, oca Veselina i dva brata Marka i Stefana, koji su se retko kada pojavljivali u javnosti.

 

Ipak, teniserka je pre nekoliko dana na društvenim mrežama podelila fotografiju i to je bila retka prilika kada smo mogli da vidimo kako oni izgledaju. Na osnovu nje smo mogli da zaključimo da braća i sestra veoma liče.

 

Takođe, porodično su svi u jako bliskim odnosima, pa shodno tome teniserka kada god ima priliku vreme provodi sa braćom.

 

Jelena Janković poštuje i voli svoju porodicu
Jelena Janković poštuje i voli svoju porodicu foto: Instagram / jjelicious

 

Njen brat, Marko Janković u braku je sa manekenkom Isidorom Stančić.

 

– Poštujem svaki izbor svoje braće, a pogotovo njihove najvažnije životne odluke. Isidoru, nažalost, zbog mog specifičnog načina života nisam imala priliku bolje da upoznam. Na osnovu kratkog vremena koje sam provela s njom veoma mi se dopala, prijatna je, nežne je spoljašnjosti i lepo se uklopila u našu porodicu- rekla je ranije Jelena Janković.

 

Jelena Janković koristi svaki trenutak da bude sa svojom porodicom
Jelena Janković koristi svaki trenutak da bude sa svojom porodicom foto: Brad Barket / Getty images / Profimedia

Sada, i Jelena ima svoju porodicu, a nedavno smo pisali i o načinu na koji se Jelena upoznala sa svojim suprugom, pa ste imali prilike da vidite i ako izgleda njen porodični dom. 

 

 

 

 

 

makonda-tracker