svaki detalj je savršen

Medvedići, baloni i SVE U ROZE TONOVIMA: Jelena Janković slavi prvi rođendan ćerkice (FOTO)

2

Nekadašnja najbolja teniserka planete Jelena Janković postala je mama prošle godine, a sada je došao trenutak za proslavu prvog rođendana!

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Malena Una, koju je teniserka Jelena Janković dobila s lekarom dr Brankom Baraćem, napunila je godinu dana, a par je tim povodom priredio bajkovito slavlje iz dečije mašte.


Sudećipo fotografijama koje su osvanule na društvenoj mreži Instagram, Unini mama i tata rešili su da sve bude u svetloroze i belim nijansama.

 

Prostoriju u kojoj par slavi ćerkin rođendan krasi mnoštvo balona različite veličine, a tu je i mnogo puder-roze cveća. Poseban detalj su plišani medvedići, od minijaturnih do ogromnih, koji krase svaki kutak prostorije, pa i simpatičan dekorativni beli zamak, dok su roze stoličice za decu poređane oko stolova sa roze i lila posuđem i detaljima.

 

1 / 4 Foto: Instagram


Una i njen veliki prvi rođus, i jedan nežan slatki kutak za nju i njene male goste — stoji u objavi ateljea koji je bio zadužen za dekoraciju. — Dugo smo čekali da ga čujemo. Srećan prvi rođendan, Una!


Ovo je, inače, prvi put da saznajemo ime Jelenine mezimice, budući da teniserka drži do privatnosti i nije do sad iznosila mnogo detalja o svom porodičnom životu.

 

1 / 6 Foto: Profimedia


Teniserka je početkom aprila prošle godine donela na svet svoje prvo dete, a mediji su pisali da ona uživa u porodičnom skladu s uglednim internistom-reumatologom Brankom Baraćem.

 

 

makonda-tracker